Reference
/
Scoreboard

Fotbal Chelsea

FC Chelsea od nás prostřednictvím partnera zakoupila v roce 2019 tři systémy ONE ScoreBoard-system.com pro odbavení fotbalových zápasů.

První Black Box putoval na stadion pro juniory a díky velké spokojenosti byl zakoupen týž systém pro dámský stadion (King's Meadow Stadium, Kingston Upon Thames.

Třetí systém (single verze) byl použit jako záložní systém rovněž pro ženy tohoto slavného klubu.

LED Scoreboard - Peiting

V roce 2018 jsme provedli instalaci LED Scoreboardu v Německu, na jihu Bavorska v městě Peiting. 
Scoreboard iVision P6 je namontován na pochozí pozinkované konstrukci a má celkovou plochu cca 18 m2. 
Kompletní ovládání systému Scoreboard-System ONE - HOCKEY je umístěno v kabině časoměřičů, která se nachází za mantinelem u červené čáry. 

Výsledková tabule FK Pohronie (Žiar nad Hronom)

Jeden z dalších prvoligových stadiónů FK Pohronie získal též naše řešení v podobě výsledkové tabule. Díky propojení optickými vlákny byla LED SMD obrazovka usazena v rohu oproti hlavní tribuně, a s velikostí 6.144m x 4.096m umí zobrazit výsledky, videa, fotky a další obsah s pěknou viditelností přes celý stadión. 

Obrazovka má jednu pěknou vlastnost, je bezventilátorová, navíc průvzdušná, takže vítr, který na tuto plochu naráží částečně projde mezi diodami a poté obrazovka s takovou plochou lépe odolává náporu větru při vichřicích. Právě pro tuto maličkost jsme mohli obrazovku esteticky usadit na jeden kulatý pilíř a je tedy i vkusným doplňkem stadiónu. 

Co je zajímavost, že mimo jedné bouřky, jsme k této obrazovce neměli od roku 2017 jediný výjezd na servis. Pasivní chlazení totiž eliminuje vtahování prachu, vlhkosti z okolního prostředí a tedy elektronika je ve svém optimálním prostředí.

K výsledkové tabuli klub zakoupil i licenci www.SCOREBOARD-SYSTEM.com pro fotbal + videoprocesor pro možnost zobrazení volitelných obrazových vstupů na tuto obrazovku (kamery, výsledkový software, obraz z ntb apod.)

Svitavy - Zimní stadion

Svitavy – Ledová plocha v areálu svitavského stadionu, která slouží současně i jako hokejbalové hřiště. Byla vybavena naším ozvučením a LED obrazovkou. 

Dodali jsme obrazovku 4x2m P7,62. 
Scorebboard ONE - hokej

V hale je namontováno 100V ozvučení:
Zesilovač: Omnitronic MP-650P PA, 100V zesilovač, USB, MP3
Mix: Power Dynamics PDM-L905, mixážní pult
Reproduktorů 12ks Omnitronic HS-80 PA horn speaker

Topolčany, Topvar Aréna HC, SB 1SPORT, 5x3m P4,81mm

Topvar aréna v Topočanech měla jednoduchý požadavek - Výsledkovou tabuli pro hokej o rozměru 5x3m, kterou ale mají v požadavku využívat mimo hokejovou sezónu jako rentalovou obrazovku pro akce města. V rámci požadavku jsme tedy dodali obrazovku s kabinety 500x1000mm a to včetně transportních kufrů. Možnost manipulace obrazovky jsme řešili stylem hliníkové rampy zavěšené na řetězovém zvedáku 2x 58000114. Tímto způsobem je obrazovka snadno servisovatelná, snadno a rychle se spustí a naloží do kufrů. V aréně proběhl celkem významný update, co je vidět na poslední fotce - celý prostor byl očištěn od plachtových nevzhledných bannerů, nově vymalován, odstraněny staré nesmyslné stropní konstrukce, výbojková světla. Reklama byla přesunuta na velkou, dobře čitelnou obrazovku a celá aréna příjemně ožila. 
Součástí dodávky výsledkové tabule byla i videostřižna, siréna, ovládací konzole.

Vybavení sportovní haly v Lázních Kynžvart - LED, zvuk, světla

V nové multifunkční sportovní hale v Lázních Kynžvart jsme instalovali náš ScoreBoard o velikosti 3x2 metrů. Právě proto, že halu využívá více sportovních sdružení, je náš univerzální ScoreBoard využívám pernamentně.

Kromě časomíry jsme halu vybavili kompletní audiotechnikou i úsporným osvětlením.

Velkoplošné LED scoreboardy na Městském stadionu ve Vítkovicích

Městský stadion ve Vítkovicích je vybaven čtyřmi novými LED scoreboardy eLite oVision, každý o velikosti bezmála 50 m². Unikátní software umožňuje neomezené informační i reklamní využití. Jako moderní LED výsledkové tabule zobrazují informace o probíhajících utkáních a sportovních kláních, samozřejmostí je přehrávání reklamních spotů, zobrazování aktuálních záběrů ze stadionu apod.

Multimediální scoreboard na Zimním stadionu v Klatovech

V roce 2016 instalovala společnost HDT impex s.r.o. multimediální výsledkový servis na Zimním stadionu v Klatovech. Součástí je velkoplošný zobrazovač eLite Vision v rozměru 6x4,5m. Řídící systém pro výsledkovou tabuli a správu multimédií je použit Scoreboard-System.com - ten umožňuje ovládat celý zápas, hráčské karty a současně také spouštět reklamy jednou osobou časoměřiče.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk