Výsledková tabule FK Pohronie (Žiar nad Hronom)

Jeden z dalších prvoligových stadiónů FK Pohronie získal též naše řešení v podobě výsledkové tabule. Díky propojení optickými vlákny byla LED SMD obrazovka usazena v rohu oproti hlavní tribuně, a s velikostí 6.144m x 4.096m umí zobrazit výsledky, videa, fotky a další obsah s pěknou viditelností přes celý stadión. 

Obrazovka má jednu pěknou vlastnost, je bezventilátorová, navíc průvzdušná, takže vítr, který na tuto plochu naráží částečně projde mezi diodami a poté obrazovka s takovou plochou lépe odolává náporu větru při vichřicích. Právě pro tuto maličkost jsme mohli obrazovku esteticky usadit na jeden kulatý pilíř a je tedy i vkusným doplňkem stadiónu. 

Co je zajímavost, že mimo jedné bouřky, jsme k této obrazovce neměli od roku 2017 jediný výjezd na servis. Pasivní chlazení totiž eliminuje vtahování prachu, vlhkosti z okolního prostředí a tedy elektronika je ve svém optimálním prostředí.

K výsledkové tabuli klub zakoupil i licenci www.SCOREBOARD-SYSTEM.com pro fotbal + videoprocesor pro možnost zobrazení volitelných obrazových vstupů na tuto obrazovku (kamery, výsledkový software, obraz z ntb apod.)
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk