LED mantinely Prostějov

Do Národního sportovního centra v Prostějově jsme dodávali reklamní LED mantinely eLite iVision. Mobilní LED zobrazovač využívá během extraligových utkání místní volejbalový oddíl i jiné sportovní kuby. Dodali jsme celkem 36 ks mantinelů o rozměrech 960 x 960 mm s roztečí 8 mm.

Rozšířili jsme LED reklamní plochy ve Westfield Chodov

Do interiéru obchodního centra Westfield Chodov v Praze jsme dodali novou reklamní velkoplošnou LED obrazovku. Zobrazovač je nainstalován v prostoru nad eskalátorem k Hypermarketu Albert a je součástí nočního průchodu. Vhodné umístění zobrazovací LED plochy umožňuje maximální počet shlédnutí reklamních sdělení návštěvníky obchodního centra po celý den. LED obrazovka je zasazena do stěny obložené Lacobelem.

Samozřejmostí je vzdálená správa digitálního obsahu pomocí našeho cloudového rozhraní NODEPLY.cz.

Na všech reklamních obrazovkách ve Westfield Chodov může běžet i Vaše reklama! Více informací získáte na LEDinzerce.cz.

Dodali jsme novou LED reklamní plochu do Metropole Zličín - Albert

V interiéru obchodního centra Metropole Zličín v Praze jsme rozšířili digital signage plochy o další velkoplošnou LED obrazovku zavěšenou nad pasáží u Hypermarketu Albert.

Samozřejmostí je vzdálená správa digitálního obsahu pomocí našeho cloudového rozhraní NODEPLY.cz.

Na všech reklamních obrazovkách v Metropoli Zličín může běžet i Vaše reklama! Více informací získáte na LEDinzerce.cz.

DPRODUCT ARÉNA Cheb

Multifunkční sportovní hala v Chebu prošla další etapou modernizace. V rámci tohoto projektu jsme do haly dodali digitální multimediální zobrazovací plochy, výsledkový servis SCOREBOARD-SYSTEM.com pro halové míčové sporty a Cloud systém pro správu médií NODEPLY.cz. Součástí dodávky bylo také nové profesionální ozvučení haly, efektové osvětlení hrací plochy a kamerový systém pro streamování sportovních utkání.

LED MULTIMEDIÁLNÍ KOSTKA VE ŠVÉDSKÉM ÖSTERSUNDU

Pro hokejovou arénu ve švédském Östersundu zajistil náš tým kompletní dodání a instalaci LED multimediální kostky. Díky 80 m2 LED kostce si diváci nyní užijí atraktivní multimediální zážitek. Řídící systém běží na našem cloudovém systému NODEPLY.com pro kompletní správu digitálního obsahu a výsledkový servis SCOREBOARD-system.com. V aréně řídíme naším software nejen LED kostku a LED bannery, ale také televize a projektory.

LED obrazovka pro Centrum Černý Most - Central Plaza

V rámci spolupráce se společností Unibail Rodamco Westfield jsme navrhli a zrealizovali novou LED obrazovku pro digital signage v Centru Černý Most. Velkoplošný LED zobrazovač eLite iVision jsme nainstalovali nad Central Plaza nákupního centra. Reklamní obrazovka je nenápadně zabudovaná do SKD stěny.

Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu díky cloudovému rozhraní správy obsahu NODEPLY.cz.

Na všech reklamních obrazovkách v Centrum Černý Most může běžet i Vaše reklama! Více na LEDinzerce.cz.

2K Czech Brno

Ve spolupráci s naším obchodním partnerem jsme vybavili prostory školící, prezentační a komunikační místnosti ve firmě 2K Czech Brno. Tato firma je přední herní vývojářské studio ve střední Evropě. Zrodila se zde např. velmi populární série počítačových her Mafia. V rámci zakázky jsme řešili on-line propojení s firemní centrálou v USA, profesionální snímání a přenos audio a video signálu, instalaci a sdílení dvou velkoplošných dotykových monitorů, laserovou projekci nebo prostorové ozvučení Dolby Atmos. 

Osvětlení sportovní haly - Lokomotiva Cheb

Ve sportovní hale Lokomotiva Cheb jsme realizovali výměnu starého osvětlení za moderní úsporná LED svítidla. Dálkové ovládání svícení pomocí webové aplikace umožňuje komfortní vzdálené řízení osvětlení haly. Vysoká intenzita svícení až 1100 luxů zlepšila viditelnost na sportovišti a byla jedním z požadavků investora pro zkvalitnění záběrů přímého televizního vysílání. Naše nová LED svítidla přináší úspory spotřeby elektrické energie a zároveň zvyšují divákům zážitek ze hry a sportovcům umožňují podávat špičkové výkony při tréninku i zápasech.

LED obrazovka pro Decathlon Karlovy Vary - Hypermarket Globus

Pro našeho obchodního partnera jsme dodali a namontovali velkoplošnou LED obrazovku u vstupu do prodejny Decathlon v hypermarketu Globus v Karlových Varech. Reklamní plocha má rozměry 3,2 x 1,8 metru a je zabudovaná do SDK stěny. Použitím SMD zobrazovací technologie je dosaženo velmi kvalitního obrazu z širokých pozorovacích úhlů.

Dalovice - výměna veřejného osvětlení

V obci Dalovice u Karlových Varů jsme dokončili další etapu výměny veřejného osvětlení. Nové LED lampy poskytují vyšší světelný výkon a optimální osvětlení veřejných komunikací a prostranství. Hlavně však obci přináší až 81 % energetické úspory oproti vysoké spotřebě elektrické energie původních zastaralých výbojkových lamp.

LED mantinel Lokomotiva Plzeň

Do sportovní haly TJ Lokomotiva Plzeň jsme naistalovali 43 m LED mantinelů eLite iVision P5, celkové rozlišení mantinelu je 8484 x 192 px. Zobrazovaný obsah na mantinelech je řízený naším unikátním systémem Nodeply – Rubico. 

Multimediální vybavení KV Areny

Renovovali jsme multimediální LED kostku v KV Areně. Nový LED zobrazovač poskytuje zcela unikátní vizuální zážitek z každé hry. Nabízí moderní grafiku a animace, umožňuje vytvářet libovolné scény, zobrazovat medailonky hráčů, přehrávat opakované záběry a využívat řadu dalších efektů a funkcí. Každý zápas je proto nezapomenutelný a interaktivní zážitek pro všechny diváky a návštěvníky.

KV Arena a Hala míčových sportů v Karlových Varech využívají náš výsledkový servis Scoreboard-System.com.

V předchozích letech jsme v KV Areně také opravili a modernizovali systém IPTV okruhu, kde v rámci více než 60 ks televizí rozmístěných v prostorách stadionu může obsluha režie libovolně přepínat obsah na jednotlivých obrazovkách díky našemu rozhraní NODEPLY.cz. Systém NODEPLY.cz lze díky volitelným doplňkům použít i jako vyvolávací systém. Takto ho například KV Arena využila pro odbavení uprchlíků v rámci provozu centra KACPU na jaře roku 2022.

Velkoplošná reklamní LED obrazovka na OD Kotva Praha

Novou LED obrazovku jsme osadili na jednom z nejexkluzivnějších míst v Praze nad vstupem do Obchodního domu Kotva. Zobrazované reklamy jsou viditelné z náměstí Republiky, přilehlých komunikací i od výstupu stanice metra. Umístění garantuje dokonalou viditelnost pro pěší, cestující PID i pro projíždějící vozidla. Součástí montáže bylo inteligentní čidlo jasu, které přizpůsobí jas obrazovky okolním světelným podmínkám (za slunného dne přidá jas, naopak po soumraku svítí obrazovka jen minimálně). Rozměr obrazovky 750 x 300 cm. Nepostradatelnou součástí této instalace je vzdálená správa obsahu díky cloudovému nástroji NODEPLY.cz.

Na této reklamní obrazovce nad vstupem do OD Kotva může běžet i Vaše reklama! Více informací na LEDinzerce.cz.

LED obrazovka nad Karlovými Vary

Na střechu bytového domu v centru Karlových Varů jsme dodali a namontovali venkovní obrazovku s vysokým rozlišením. Reklamní obrazovka eLite oVision je výborně viditelná z centra lázeňského města a přilehlých komunikací. Součástí naší dodávky byl návrh nosné konstrukce, statické posouzení pro uchycení obrazovky na střeše budovy a přehrávač multimediálního obsahu se vzdáleným přístupem.

Výsledkový servis pro zimní stadion Most

Pro našeho obchodního partnera jsme dodali kompletní vybavení pro realizaci instalace nového výsledkového servisu a LED zobrazovačů na zimním stadionu v Mostě. Součástí dodávky byla kromě LED obrazovek a výsledkového SW ScoreBoard-system.com také siréna, světla za branky a displeje časů do šaten.

LED obrazovka a ozvučení pro vyhlídkovou terasu Premium Outlet Prague Airport

Zakázkovou LED obrazovku eLite oVision s jemným rozlišením jsme vyrobili a nainstalovali pro vyhlídkovou terasu komplexu Premium Outlet Prague Airport. Nákupní centrum se nachází v obci Tuchoměřice nedaleko Letiště Václava Havla v Praze. Obrazovka v rozměrech 5 x 3 metru slouží pro zobrazení letových informací, informací o letadlech a je na ni přenášen živý kamerový přenos z letištní plochy a vybraných letů. Kvalitní reproduktory Omnitronic doplňují živé záběry o zvukový přenos komunikace mezi pilotem a řídící věží. Obrazovka je z větší části zabudována do fasády objektu a umožňuje přední servisní přístup.

Dodávka ozvučení a TV do nemocnice v Ostrově

Na chirurgický sál nemocnice v Ostrově nad Ohří jsme dodali kvalitní ozvučení Bose Wave SoundTouch music system IV. Pokoje nemocnice jsme vybavili LCD televizemi.

Scoreboard ve sportovní hale v Mariánských Lázních

Výměna historické časomíry za nový výsledkový servis ScoreBoard-sytem.com včetně LED obrazovky o rozměrech 3,072 x 2,304 metru v Mariánských Lázních. Sportovní hala se nejčastěji využívá pro basketbal a volejbal, má široké využití při podzimní a zimní přípravě místních sportovních klubů, aktivně jí využívají školy, soukromé společnosti i rekreační sportovci.

Výsledková tabule pro házenkářskou halu STaRS Karviná

Výsledkový servis a LED tabule ScoreBoard-system.com ve sportovní hale STaRS v Karviné. Naše technologie využívá při zápasech nejenom místní házenkářský klub, ale i ostatní sportovní oddíly. 

Oboustranné LED reklamní obrazovky pro IGY CENTRUM

Exkluzivní oboustranné LED reklamní zobrazovače jsme vyrobili na objednávku našeho obchodního partnera pro montáž v IGY Centrum České Budějovice. Důraz byl kladen na velmi jemné obrazové rozlišení a precizní provedení. Závěsné oboustranné LED zobrazovače jsou opláštěné corianem (umělý kámen). Pro řízení multimediálního obsahu je využit cloudový přehrávač. 

Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk