Reference
/
Ozvučení

DPRODUCT ARÉNA Cheb

Multifunkční sportovní hala v Chebu prošla další etapou modernizace. V rámci tohoto projektu jsme do haly dodali digitální multimediální zobrazovací plochy, výsledkový servis SCOREBOARD-SYSTEM.com pro halové míčové sporty a Cloud systém pro správu médií NODEPLY.cz. Součástí dodávky bylo také nové profesionální ozvučení haly, efektové osvětlení hrací plochy a kamerový systém pro streamování sportovních utkání.

2K Czech Brno

Ve spolupráci s naším obchodním partnerem jsme vybavili prostory školící, prezentační a komunikační místnosti ve firmě 2K Czech Brno. Tato firma je přední herní vývojářské studio ve střední Evropě. Zrodila se zde např. velmi populární série počítačových her Mafia. V rámci zakázky jsme řešili on-line propojení s firemní centrálou v USA, profesionální snímání a přenos audio a video signálu, instalaci a sdílení dvou velkoplošných dotykových monitorů, laserovou projekci nebo prostorové ozvučení Dolby Atmos. 

LED obrazovka a ozvučení pro vyhlídkovou terasu Premium Outlet Prague Airport

Zakázkovou LED obrazovku eLite oVision s jemným rozlišením jsme vyrobili a nainstalovali pro vyhlídkovou terasu komplexu Premium Outlet Prague Airport. Nákupní centrum se nachází v obci Tuchoměřice nedaleko Letiště Václava Havla v Praze. Obrazovka v rozměrech 5 x 3 metru slouží pro zobrazení letových informací, informací o letadlech a je na ni přenášen živý kamerový přenos z letištní plochy a vybraných letů. Kvalitní reproduktory Omnitronic doplňují živé záběry o zvukový přenos komunikace mezi pilotem a řídící věží. Obrazovka je z větší části zabudována do fasády objektu a umožňuje přední servisní přístup.

Dodávka ozvučení a TV do nemocnice v Ostrově

Na chirurgický sál nemocnice v Ostrově nad Ohří jsme dodali kvalitní ozvučení Bose Wave SoundTouch music system IV. Pokoje nemocnice jsme vybavili LCD televizemi.

Ozvučení restaurace La Hospoda

Restaurace La Hospoda v centru Karlových Varů nabízí moderní českou i světovou kuchyni a skvěle čepovaná česká piva. Gastronomický zážitek v krásném prostředí provozovny umocňuje naše ozvučení výčepu, hlavní restaurace i venkovní zahrádky. Nenápadné nástěnné reproduktory a subwoofery skryté v interiéru restaurace poskytují špičkový zvuk i při nízké hlasitosti. Zvuková kulisa tak neruší návštěvníky při konzumaci místních specialit.


Královská Srdcovka, Karlovy Vary

Restauraci Královská Srdcovka v Karlových Varech jsme ozvučili kvalitním a spolehlivým 100V zvukovým systémem Omnitronic. Vynikající nepasterizovanou desítku z tanků a skvělou českou kuchyni si tak mohou návštěvníci restaurace plně vychutnat i díky naší zvukové technice, která reprodukuje kvalitní podkresovou hudbu v celé restauraci a navozuje příjemnou a decentní zvukovou kulisu. Oblíbenou pivnici v centru lázeňského města jsme vybavili také bezdrátovou WiFi sítí UniFi a kamerovým systémem Hikvision.

HK Poprad

Tento projekt byla opět výzva: jak udělat za dostupné peníze v době zdražování, funkční multimediální kostku do tréninkové hokejové haly v Popradu. Výsledný efekt stál za to.

Přední plocha pro diváky má 3,072m x 2,304m P6 a tři malé informační plochy též P6. Boční plochy jsou jen v principu informační tabule pro hráče. Ukázalo se, že to byla velmi dobrá myšlenka, protože rám nemusel být honosný a pro tréninkovou halu je celé řešení až skoro komfortní.

Scoreboard-system.com řešení v režii byl rozšířen o časy do šaten, celkem 8 nástěnných monitorů NEC, které s plnou grafikou informují hráče o průběhu hry. I tyto plochy v šatnách si admin může graficky upravit dle potřeb, jaké informace hráči v šatnách potřebují. V místnosti horního baru pak byla dodána TV Samsung, která též přenáší na složeném obrazu informaci o stavu zápasu, druhá třetina slouží pro nabídku baru a třetí část pak pro reklamní smyčku sponzorů. Tímto byla instalace zcela odlišena od jiných běžných hokejových arén a co je hlavní za opravdu příznivou cenu.

V návaznosti na spokojenost zákazníka jsme byli následně osloveni o doplnění stávajícího zvuku haly dodaný jiným zhotovitelem. Problém byl ve velmi špatném vyřešení odhlučnění haly, kde odraz zvuku trval reálných 11 vteřin a tlampače, které byly použité ještě problém zvýšily. 

Proto jsme se rozhodli, že za investorem zvolený budget dodáme i dozvučení MM kostky a to v podobě 2setů OMNITRONIC BOB reproboxů + techniku do časomíry. Projekt tím byl zachráněn, protože 4" satelitní koaxiální reproboxy BOB velmi čitelně reprodukují hudbu a mluvené slovo bez velkých odrazů, takže i celkem hlasitá hudba neměla negativní odrazy.

Na závěr informace, na kterou jsme hrdí - i přes nepříznivé ceny na trhu, které se počas instalace odehrávaly, jsme dokázali zajistit stejnou cenu, jaká byla do projektu vložena. Jediné navýšení bylo ozvučení, které však nebylo součástí vstupní nabídky a dokončovala se až jako samostatná objednávka ozvučení MM kostky.



Ozvučení zimního stadionu Mariánské Lázně

Zimní stadion v Mariánských Lázní má konečně odpovídající ozvučení. Instalovali jsme technologii německé značky QPRO AUDIO, která se specializuje na ozvučení sportovních hal a stadionů.

Certifikované reproduktory pro náročné prostředí zimních stadionů byla jasná volba. To vše doplněno o kvalitní bezdrátové mikrofony PSSO WISE pro nejkvalitnější přenos z každého místa haly. A multipřehrávač včetně Bluetooth i DAB+ rádia je dnes samozřejmostí.

Celý zvukový systém je teď připraven na budoucí libovolné doplňování reproduktorů dle možností investora.

Multi-kulturní prostor Empire Hall

Jeden z dalších zdařilých projektů vybavený špičkovou audio video, světelnou a pódiovou technikou. Ozvučení v hlavním sále zajišťuje mohutný přednes systému Nova Acoustic o výkonu 12,5kW, řízený na přání investora pomocí tabletu, ale i plně profesionálního digitálního mixážního pultu.
O scénické i dynamické osvětlení se stará více jak třicet komponent inteligentních světel MUVIK opět řízený pomocí smart technologie. 
Malý sál je decentně, ale přesto dynamicky ozvučen dvanácti satelity a dvěma subbasy s možností odbavit konferenční pojetí, tak i chill-out párty. Do obou sálů jsme dodali výkonnou projekci a plátno. Prostory jsou tedy plně schopni odbavit většinu poptávaných eventových akcí.    

Svitavy - Zimní stadion

Svitavy – Ledová plocha v areálu svitavského stadionu, která slouží současně i jako hokejbalové hřiště. Byla vybavena naším ozvučením a LED obrazovkou. 

Dodali jsme obrazovku 4x2m P7,62. 
Scorebboard ONE - hokej

V hale je namontováno 100V ozvučení:
Zesilovač: Omnitronic MP-650P PA, 100V zesilovač, USB, MP3
Mix: Power Dynamics PDM-L905, mixážní pult
Reproduktorů 12ks Omnitronic HS-80 PA horn speaker

Vybavení sportovní haly v Lázních Kynžvart - LED, zvuk, světla

V nové multifunkční sportovní hale v Lázních Kynžvart jsme instalovali náš ScoreBoard o velikosti 3x2 metrů. Právě proto, že halu využívá více sportovních sdružení, je náš univerzální ScoreBoard využívám pernamentně.

Kromě časomíry jsme halu vybavili kompletní audiotechnikou i úsporným osvětlením.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk