Reference
/
Osvětlení

DPRODUCT ARÉNA Cheb

Multifunkční sportovní hala v Chebu prošla další etapou modernizace. V rámci tohoto projektu jsme do haly dodali digitální multimediální zobrazovací plochy, výsledkový servis SCOREBOARD-SYSTEM.com pro halové míčové sporty a Cloud systém pro správu médií NODEPLY.cz. Součástí dodávky bylo také nové profesionální ozvučení haly, efektové osvětlení hrací plochy a kamerový systém pro streamování sportovních utkání.

Osvětlení sportovní haly - Lokomotiva Cheb

Ve sportovní hale Lokomotiva Cheb jsme realizovali výměnu starého osvětlení za moderní úsporná LED svítidla. Dálkové ovládání svícení pomocí webové aplikace umožňuje komfortní vzdálené řízení osvětlení haly. Vysoká intenzita svícení až 1100 luxů zlepšila viditelnost na sportovišti a byla jedním z požadavků investora pro zkvalitnění záběrů přímého televizního vysílání. Naše nová LED svítidla přináší úspory spotřeby elektrické energie a zároveň zvyšují divákům zážitek ze hry a sportovcům umožňují podávat špičkové výkony při tréninku i zápasech.

Inteligentní osvětlení wellness v Praze

Velmi zajímavým projektem a zároveň výzvou pro naše projektové manažery bylo zakázkové osvětlení v luxusním relaxačním wellness v centru Prahy. Komplexní světelný návrh jsme několikrát museli přepracovat díky specifickým požadavkům investora. Výsledek však stojí za to! Díky inteligentním ovladačům lze celou instalaci snadno programovat pomocí mobilní aplikace.

Multi-kulturní prostor Empire Hall

Jeden z dalších zdařilých projektů vybavený špičkovou audio video, světelnou a pódiovou technikou. Ozvučení v hlavním sále zajišťuje mohutný přednes systému Nova Acoustic o výkonu 12,5kW, řízený na přání investora pomocí tabletu, ale i plně profesionálního digitálního mixážního pultu.
O scénické i dynamické osvětlení se stará více jak třicet komponent inteligentních světel MUVIK opět řízený pomocí smart technologie. 
Malý sál je decentně, ale přesto dynamicky ozvučen dvanácti satelity a dvěma subbasy s možností odbavit konferenční pojetí, tak i chill-out párty. Do obou sálů jsme dodali výkonnou projekci a plátno. Prostory jsou tedy plně schopni odbavit většinu poptávaných eventových akcí.    

Vybavení sportovní haly v Lázních Kynžvart - LED, zvuk, světla

V nové multifunkční sportovní hale v Lázních Kynžvart jsme instalovali náš ScoreBoard o velikosti 3x2 metrů. Právě proto, že halu využívá více sportovních sdružení, je náš univerzální ScoreBoard využívám pernamentně.

Kromě časomíry jsme halu vybavili kompletní audiotechnikou i úsporným osvětlením.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk