Reference
/
Digital Signage

Multimediální kamion Agrotec Promotruck

Multimediální kamion AGROTEC Promotruck je ideální řešení pro produkci eventů s velmi krátkou dobou stavby. Scéna kamionu je plně připravena pro většinu potřeb produkce - výkonné ozvučení, efektové osvětlení a velká LED obrazovka. LED zobrazovač eLite rVision Superb z portfolia společnosti HDT impex s.r.o. v rozměru 5,5 x 3 m je určen pro pozorování již od 4 m, má velmi vysoký jas >6000 cd/m2 a vysoký kontrast.

Komárno JOKAI divadlo SuperStage P10, 4,8x 2,88m

Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x 2,88 m s rozlišením 480 x 288 bodů (P10). Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10 mm. Výhoda 10 mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000 nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let.

Informační LED obrazovka pro Město Gbely, Slovensko

Slovenské město Gbely si od společnosti HDT impex s.r.o., největšího dodavatele LED obrazovek v Česko-Slovensku, pořídilo velkoplošný informační LED panel do centra města. Naše společnost ho dodala vč. kompletního konstrukčního řešení, silového rozvaděče, dohledové kamery a přehrávače obsahu.

Použitá technologie: eLite rVision P6,67SMD. Rozměr 3,2 x 2 m. Velmi vysoký jas vč. automatické regulace jasu.

Topolčany, Biznis Centrum 4,8 x 2,88m, P10, venkovní

Reklamní obrazovka na Biznis Centru v Topolčanech je další z příkladů, že série SuperStage si nachází mezi zákazníky oblibu. Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x 2,88 m s rozlišením 480 x 288 bodů (P10). Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10 mm. Výhoda 10 mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000 nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let.

I zde majitel zakoupil 3-letou záruku, 3-letý online support v ceně.

Humenné SuperStage P10 4,8 x 2,88m, venkovní

Reklamní obrazovka SuperStage P10 outdoor, dodávka LED technologie, rámu na stěnu, kontrolního PC a kompletní instalace na klíč.
 
Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x 2,88 m s rozlišením 480 x 288 bodů (P10). 
 
Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10 mm. Výhoda 10 mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000 nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let. Navíc má i obrazovka i senzor jasu, takže každou minutou šetří energii hlídáním okolního jasu a automatickou korekcí svítivosti obrazovky.

LED obrazovky v prosklené fasádě Krajské vědecké knihovny v Liberci

V roce 2019 jsme dle zadání veřejné zakázky revitalizovali LED zobrazovače ve fasádě objektu Krajské vědecké knihovny v Liberci. Osadili jsme technologii eLite oVision s předním servisem. Součástí dodávky jsou kromě LED obrazovek také nosné konstrukce, inteligentní úsporné napájecí rozvaděče a naše cloudové přehrávače obsahu NODEPLY.

Obsah je řízen vzdáleně a obsahuje speciální zakázkové moduly vč. komponenty pro zobrazeni denních zpráv ze zpravodajských serverů.

Výměna informačních panelů Hudebního divadla Karlín

Digital signage postupuje stále dále a umožňuje přeměňovat klasické plakátovací plochy na digitální. U realizace této zakázky jsme dostali vítanou výzvu a to zkombinovat vysoký obrazový detail, velmi vysoký jas zobrazovačů, venkovní IP krytí a to vše ve spojení se zakázkovým rozměrem a designem.

Pro Hudební divadlo v Karlíně jsme zrealizovali výměnu celkem 3 ks CLV informačních panelů za digitální LED SMD velkoplošné zobrazovače. Divadlo tím získalo lepší využití ploch, kdy na nich nyní může promítat více upoutávek na představení a aktuálních informací najednou. Motivy může online a bez nákladů na tisk okamžitě měnit. Vzhledem k instalaci v centru města je samozřejmostí automatický senzor, který reguluje svítivost zobrazovačů v návaznosti na úroveň okolního osvětlení. Konstrukční řešení zahrnuje kotvení do země, designový nosný rám vč. otevírací dveří pro servis. Obrazovka samotná je chráněna bezpečnostním sklem.

Humenné P6,4 SMD, venkovní

Reklamní obrazovka pro reklamní agenturu. Vzhledem k možnostem investora je rozměr reklamní LED obrazovky 3,024 x 2,3 m s rozlišením 470 x 360 pixelů. K obrazovce byl automaticky přidán i 2 roky online support zdarma.
 
Kabinety jsou klasické, plechové s nucenou ventilací. Je tedy potřeba pravidelná 1/2 roční kontrola filtrů, aby obrazovka pracovala v ideálním režimu chlazení. Tento model SMART má sníženou energetickou náročnost, takže oproti standardním obrazovkám má až 20% nižší spotřebu energie. 

Reklamní LED obrazovka na výtahu - Metropole Zličín

Dodali jsme obří velkoplošnou LED obrazovku na výtahovou šachtu ve food courtu Metropole Zličín v Praze. Zobrazovač má výbornou pozici v centrálním prostoru centra, proto je velice oblíben u inzerentů. Výška obrazovky je 8 m a poskytuje velmi jemný obraz. Výzvou byla instalace ve velmi tenkém provedení s osazením na existující výtahovou šachtu bez možnosti vrtání či sváření. Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu díky cloudovému rozhraní NODEPLY.

Na této reklamní obrazovce v Metropoli Zličín na Central plaza může běžet i Vaše reklama - pro více informací LEDinzerce.cz.

Reklamní LED obrazovka v AUPARK Bratislava

Dodali jsme obří velkoplošnou LED obrazovku do největšího obchodního centra Aupark Bratislava na Slovensku. Zobrazovač má výbornou pozici v centrálním pasáži centra, proto je velice oblíben u inzerentů. Rozměr obrazovky je 11 x 4 m a poskytuje velmi jemný obraz. Obrazovka je zabudována do stěny, aby působila pro interiér nerušivým dojmem. Součástí je dohledová kamera. Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu.

LED obrazovky v Centru Černý Most, Praha

V návaznosti na zadání společnosti Unibail Rodamco jsme navrhli a zrealizovali digital signage v Centru Černý Most.

Osadili jsme 2 velkoplošné zobrazovače: jeden v pasáži a druhý přímo nad food courtem. Perimeter nad foodcourtem je atypický svými rozměry a tvary. Délka LED SMD perimetru je 50 m, výška téměř 0,8 m a obsahuje konvexní i konkávní zakřivení. 
 
Oba LED SMD zobrazovače eLite iVision jsme v rámci provozu objektu zabudovali během několika pracovních nocí do SDK stěny.
 
Na výsledek se můžete podívat živě přímo v Centrum Černý Most a nebo ve fotogalerii níže.
 
Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu díky cloudovému rozhraní NODEPLY.
 
Na obou reklamních obrazovkách v Centrum Černý Most může běžet i Vaše reklama - pro více informací LEDinzerce.cz.

Městská LED obrazovka v Bystřici nad Pernštejnem

Na nedostavěnou část požární zbrojnice v Bystřici nad Pernštejnem jsme instalovali velkoplošnou LED obrazovku o velikosti 4 x 2,5 m. Plocha byla využívána převážně pro bannerovou reklamu. Nový LED zobrazovač umožňuje efektivní využití plochy a flexibilní digitální odbavení reklamních a propagačních spotů. Díky předem daným rozměrům jsme museli vyrobit rozměrově nestandardní kabinety nové LED obrazovky. Tu město využívá jako komunikační kanál místního Turistického a informačního střediska a zároveň nabízí žádanou placenou reklamu soukromým investorům.

V rámci předchozí rekonstrukce náměstí byl prostor před LED obrazovkou upraven na malý amfiteátr, kde se konají nejrůznější kulturní a společenské akce. Náš systém umožňuje kromě zobrazení reklamního digitálního obsahu přijímat signál z video režie a zobrazovat např. reálný obraz z kamer.

LED obrazovka v Amfiteátru ZOO Plzeň

Lochotínský amfiteátr byl vybudován v letech 1951-61 na pozemcích bývalé Kodetovy zahrady a části Lochotínského parku. Oblíbené plzeňské letní kino bylo převážně spojováno s festivalem trampské a folkové písně Porta. V rámci rozsáhlé rekonstrukce a modernizace areálu jsme instalovali místo projekčního plátna velkoplošnou LED obrazovku o celkové ploše téměř 100 m².

Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po - Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po - Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk