Sportsareana v Sandefjordu (Norsko)

Instalace ScoreBoard-system.com ve Sportsareana v Sandefjordu v Norsku se používá především pro zápasy nejvyšší úrovně házené, ale také jako multisportovní aréna pro dospělé i mládež. Řešení ScoreBoard-system.com tedy používá několik rozlišných skupin uživatelů.

 

Šablony v systému jsou přizpůsobeny vnitrostátním předpisům Norské házenkářské federace, ale zároveň je lze použít i pro jiné sportovní zápasy nižší úrovně, pro použití ve školách a v tamních sportovních klubech.

 

LED obrazovka o rozměrech 3 x 5 metrů (P4,8 mm) byla dodána našim norským partnerem Media System AS a nakonfigurována pro několik nastavení – možnost zobrazení výsledkových informací na horní straně obrazovky s produkcí videa / kamery v poměru 16: 9 pro zbytek, možnost zobrazení výsledkové tabulky v dolní části a produkcí kamery 16: 9 výše, možnost zobrazení informací o zápase na celé obrazovce (viz. obrázek). Všechny navržné možnosti lze snadno změnit před každým zápasem.

 

Systém krom házené slouží k odbavení indoorových fotbalových zápasů.

Nitra, fotbalový stadion pod Zoborom, Scoreboard + perimetry

Na fotbalovém stadionu FC Nitra byly nainstalovány 2 LED SMD obrazovky o rozměrech 4,8 x 2,88 metru typu SuperStage P10. Hliníkové a bezúdržbové řešení s pasivním chlazením. Kabinety se vyznačují především kvalitní elektronikou a spolehlivým provozem. Obrazovky mají nízkou spotřebu energie a nulovou provozní hlučnost. Dále jsme na stadionu instalovali 108 metrů dlouhý LED perimetr P10 řízený softwarem MADRIX. Nutností byla optická trasa a převodníky, aby byl signál synchronizován po celé ploše mantinelu. Součástí dodávky byla i ScoreBoard-system.com konzole do režie a videoprocesor, které zajišťují snadnou obsluhu celého systému jednou osobou.

Po víceletém provozu je naprostá spokojenost investora s jednoduchostí aplikace a přehledností systému pro obsluhu. Na perimetrech velmi snadno během vteřiny stopnou reklamy a pustí nápisy Gól a smyčku sponzorů. Využívají i jiné textové a grafické možnosti perimetrů a obrazovek na tzv. wow momenty a komunikaci s diváky.

Osvětlení výrobní expedice - Liapor

Dokončená instalace osvětlení expedice v areálu firmy Liapor. Nainstalovali jsme poslední svítidla a vše otestovali. Od teď se bude řidičům kamionů lépe nakládat v pozdních hodinách a zaměstnanci mají lepší podmínky na práci.

Veřejné osvětlení - Strkovice

Výstavba nového veřejného osvětlení v obci Strkovice je ke vší spokojenosti hotová.
Tato zakázka vznikla výhrou veřejné zakázky. Instalovali jsme 18 nových sloupů a LED svítidel, 3 kompletně nové rozvaděče veřejného osvětlení a přes kilometr kabeláže.
Použitá svítidla iLED PSL série a iLED ESL série.

LED obrazovky pro OC FORUM Prešov

Obchodní centrum NOVUM v Prešově dostalo dvě krásné obrazovky. Jednu venkovní, atypickou - na roh budovy. Druhá obrazovka je pak uvnitř centra k běžné reklamě.
 
eLitevision venkovní obrazovka s plochou o rozlišení 1888x320 obrazových bodů, která umožňuje zobrazit reklamní plochu buď jako jeden celek (video, obrázek, text), nebo umí být rozdělena na dvě nezávislé plochy. 
Druhá eLitevision obrazovka, interiérová, nabízí rozlišení 1536x576bodů, a oslovuje návštěvníky obchodního centra, kteří míří po eskalátorech do garáží. Díky štíhlému tělu o hloubce jen 8cm splývá s prostředím a je vnímána jako krásný, nerušivý doplněk prostředí. 

Celý reklamní systém je pak propojen s www.NODEPLY.cz a umožňuje tak nejen správu obrazovek současně, ale i následné zprovoznění i stovek dalších reklamních médií po objektu s libovolným rozlišením nebo libovolné velikosti. Správa reklamního obsahu probíhá přes Cloud, takže není potřeba instalovat na PC obsluhy programy. Nodeply nabízí jednu z nejlepších variant jak hezky česky ovládat snadno a intuitivně obsahovou část reklam nejen v obchodních centrech.

Rekonstrukce veřejného osvětlení - město Tachov, ulice Tovární

Vyhráli jsme výběrové řízení města Tachov, na výstavbu nového a demontáž stávajícího veřejného osvětlení v ulici Tovární.

Během měsíců duben 2019 jsme připravili veškeré podklady pro vytyčení stávajících sítí, omezení provozu na komunikaci a dalších potřebných dokumentů před samotnou výstavbou.

Během měsíce Květen – Červen 2019 jsme vystavěli 11ks sedmi metrových stožárů a osadili jsme je svítidlem řady P-LINE, konkrétně modelem PSL-50 s optickým systémem M6 vhodným pro větší rozestup stožárů, tak aby byla splněna požadovaná světelná norma pro komunikaci. Dále jsme osadili 13 ks pětimetrových stožárů taktéž se svítidlem řady P-LINE – PSL-50 s optikou M5. Následně jsme osadili nový rozvaděč a upravili všechny povrchy do původního stavu. 

Fotbal Chelsea

FC Chelsea od nás prostřednictvím partnera zakoupila v roce 2019 tři systémy ONE ScoreBoard-system.com pro odbavení fotbalových zápasů.

První Black Box putoval na stadion pro juniory a díky velké spokojenosti byl zakoupen týž systém pro dámský stadion (King's Meadow Stadium, Kingston Upon Thames.

Třetí systém (single verze) byl použit jako záložní systém rovněž pro ženy tohoto slavného klubu.

Multimediální kamion Agrotec Promotruck

Multimediální kamion AGROTEC Promotruck je ideální řešení pro produkci eventů s velmi krátkou dobou stavby. Scéna kamionu je plně připravena pro většinu potřeb produkce - výkonné ozvučení, efektové osvětlení a velká LED obrazovka. LED zobrazovač eLite rVision Superb z portfolia společnosti HDT impex s.r.o. v rozměru 5,5 x 3m je určen pro pozorování již od 4m, má velmi vysoký jas >6000 cd/m2 a vysoký kontrast.

Komárno JOKAI divadlo SuperStage P10, 4,8x 2,88m

Reklamní obrazovka pro divadlo Jokai (Komárno, SK)
SuperStage P10, outdoor

dodávka LED technologie, PC a instalace (rám měl majitel vlastní výroby)

Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x2,88m s rozlišením 480x288bodů (P10). Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10mm. Výhoda 10mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let.

Švýcarsko - Bellinzona - LED Scoreboardy

Instalaci 2ks LED Scoreboardů naší značky provedla v roce 2018 ve Švýcarsku ve městě Bellinzona naše švýcarská partnerská firma.
Na pravé straně je instalován velký scoreboard P6 cca 19m2 a na levé straně menší scoreboard P6 o velikosti cca 10m2. Vše je ovládáno naším řídícím systémem Scoreboard ONE. 
Protože jde jedná o multifunkční halu, je možné ovládat hokej, ale i florbal a basketbal.
Celý systém je take napojen na stávající reproduktorovou soustavu.    

Informační LED obrazovka pro Město Gbely, Slovensko

Slovenské město Gbely si od společnosti HDT impex s.r.o., největšího dodavatele LED obrazovek v Česko-Slovensku, pořídilo velkoplošný informační LED panel do centra města. Naše společnost ho dodala vč. kompletního konstrukčního řešení, silového rozvaděče, dohledové kamery a přehrávače obsahu.
Použitá technologie: eLite rVision P6,67SMD. Rozměr 3,2 x 2m. Velmi vysoký jas vč. automatické regulace jasu.

Topolčany, Biznis Centrum 4,8 x 2,88m, P10, venkovní

Reklamní obrazovka na Biznis Centru v Topolčanech je další z příkladů, že série SuperStage si nachází mezi zákazníky oblibu. Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x2,88m s rozlišením 480x288bodů (P10). Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10mm. Výhoda 10mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let.
I zde majitel zakoupil 3-letou záruku, 3-letý online support v ceně. Rám a elektrorozvaděč si zajistil na vlastní náklady oproti podkladům z naší výroby.

LED Scoreboard - Peiting

V roce 2018 jsme provedli instalaci LED Scoreboardu v Německu, na jihu Bavorska v městě Peiting. 
Scoreboard iVision P6 je namontován na pochozí pozinkované konstrukci a má celkovou plochu cca 18 m2. 
Kompletní ovládání systému Scoreboard-System ONE - HOCKEY je umístěno v kabině časoměřičů, která se nachází za mantinelem u červené čáry. 

Humenné SuperStage P10 4,8 x 2,88m, venkovní

Reklamní obrazovka SuperStage P10, outdoor

dodávka LED technologie, rámu na stěnu, kontrolního PC a kompletní instalace na klíč.

Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x 2,88m s rozlišením 480 x 288bodů (P10). 

Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10mm. Výhoda 10mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let. Navíc má i obrazovka i senzor jasu, takže každou minutou šetří energii hlídáním okolního jasu a automatickou korekcí svítivosti obrazovky.

Výsledková tabule FK Pohronie (Žiar nad Hronom)

Jeden z dalších prvoligových stadiónů FK Pohronie získal též naše řešení v podobě výsledkové tabule. Díky propojení optickými vlákny byla LED SMD obrazovka usazena v rohu oproti hlavní tribuně, a s velikostí 6.144m x 4.096m umí zobrazit výsledky, videa, fotky a další obsah s pěknou viditelností přes celý stadión. 

Obrazovka má jednu pěknou vlastnost, je bezventilátorová, navíc průvzdušná, takže vítr, který na tuto plochu naráží částečně projde mezi diodami a poté obrazovka s takovou plochou lépe odolává náporu větru při vichřicích. Právě pro tuto maličkost jsme mohli obrazovku esteticky usadit na jeden kulatý pilíř a je tedy i vkusným doplňkem stadiónu. 

Co je zajímavost, že mimo jedné bouřky, jsme k této obrazovce neměli od roku 2017 jediný výjezd na servis. Pasivní chlazení totiž eliminuje vtahování prachu, vlhkosti z okolního prostředí a tedy elektronika je ve svém optimálním prostředí.

K výsledkové tabuli klub zakoupil i licenci www.SCOREBOARD-SYSTEM.com pro fotbal + videoprocesor pro možnost zobrazení volitelných obrazových vstupů na tuto obrazovku (kamery, výsledkový software, obraz z ntb apod.)

Multi-kulturní prostor Empire Hall

Jeden z dalších zdařilých projektů vybavený špičkovou audio video, světelnou a pódiovou technikou. Ozvučení v hlavním sále zajišťuje mohutný přednes systému Nova Acoustic o výkonu 12,5kW, řízený na přání investora pomocí tabletu, ale i plně profesionálního digitálního mixážního pultu.
O scénické i dynamické osvětlení se stará více jak třicet komponent inteligentních světel MUVIK opět řízený pomocí smart technologie. 
Malý sál je decentně, ale přesto dynamicky ozvučen dvanácti satelity a dvěma subbasy s možností odbavit konferenční pojetí, tak i chill-out párty. Do obou sálů jsme dodali výkonnou projekci a plátno. Prostory jsou tedy plně schopni odbavit většinu poptávaných eventových akcí.    

Svitavy - Zimní stadion

Svitavy – Ledová plocha v areálu svitavského stadionu, která slouží současně i jako hokejbalové hřiště. Byla vybavena naším ozvučením a LED obrazovkou. 

Dodali jsme obrazovku 4x2m P7,62. 
Scorebboard ONE - hokej

V hale je namontováno 100V ozvučení:
Zesilovač: Omnitronic MP-650P PA, 100V zesilovač, USB, MP3
Mix: Power Dynamics PDM-L905, mixážní pult
Reproduktorů 12ks Omnitronic HS-80 PA horn speaker

LED obrazovky v prosklené fasádě Krajské vědecké knihovny v Liberci

V roce 2019 jsme dle zadání veřejné zakázky revitalizovali LED zobrazovače ve fasádě objektu Krajské vědecké knihovny v Liberci. Osadili jsme technologii eLite oVision s předním servisem. Součástí dodávky jsou kromě LED obrazovek také nosné konstrukce, inteligentní úsporné napájecí rozvaděče a naše cloudové přehrávače obsahu NODEPLY.cz.

Obsah je řízen vzdáleně a obsahuje speciální zakázkové moduly vč. komponenty pro zobrazeni denních zpráv ze zpravodajských serverů.

Výměna informačních panelů Hudebního divadla Karlín

Digital signage postupuje stále dále a umožňuje přeměňovat klasické plakátovací plochy na digitální. U realizace této zakázky jsme dostali vítanou výzvu a to zkombinovat vysoký obrazový detail, velmi vysoký jas zobrazovačů, venkovní IP krytí a to vše ve spojení se zakázkovým rozměrem a designem.

Pro Hudební divadlo v Karlíně jsme zrealizovali výměnu celkem 3ks CLV informačních panelů za digitální LED SMD velkoplošné zobrazovače. Divadlo tím získalo lepší využití ploch, kdy na nich nyní může promítat více upoutávek na představení a aktuálních informací najednou. Motivy může online a bez nákladů na tisk okamžitě měnit. Vzhledem k instalaci v centru města je samozřejmostí automatický senzor, který reguluje svítivost zobrazovačů v návaznosti na úroveň okolního osvětlení. Konstrukční řešení zahrnuje kotvení do země, designový nosný rám vč. otevírací dveří pro servis. Obrazovka samotná je chráněna bezpečnostním sklem.

Topolčany, Topvar Aréna HC, SB 1SPORT, 5x3m P4,81mm

Topvar aréna v Topočanech měla jednoduchý požadavek - Výsledkovou tabuli pro hokej o rozměru 5x3m, kterou ale mají v požadavku využívat mimo hokejovou sezónu jako rentalovou obrazovku pro akce města. V rámci požadavku jsme tedy dodali obrazovku s kabinety 500x1000mm a to včetně transportních kufrů. Možnost manipulace obrazovky jsme řešili stylem hliníkové rampy zavěšené na řetězovém zvedáku 2x 58000114. Tímto způsobem je obrazovka snadno servisovatelná, snadno a rychle se spustí a naloží do kufrů. V aréně proběhl celkem významný update, co je vidět na poslední fotce - celý prostor byl očištěn od plachtových nevzhledných bannerů, nově vymalován, odstraněny staré nesmyslné stropní konstrukce, výbojková světla. Reklama byla přesunuta na velkou, dobře čitelnou obrazovku a celá aréna příjemně ožila. 
Součástí dodávky výsledkové tabule byla i videostřižna, siréna, ovládací konzole.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk