Rekonstrukce kulturního sálu RKS Prievidza

V rámci projektu rekonstrukce RKC Prievidza jsme ve spolupráci s naším B2B partnerem realizovali kompletní technickou obnovu multifunkčního sálu. Zásadním způsobem jsme se podíleli na nové koncepci využití prostoru pro budoucí kulturní a společenské akce.

Variabilita nového pódia umožňuje snadné sestavení libovolného tvaru a rozměrů kdekoliv v sále včetně centrální kompozice uprostřed prostoru. Snadno tak lze navázat přímý kontakt a interakci diváků s herci a účinkujícími. Kromě finančního budgetu investora jme museli zohlednit také náročné technické požadavky. Výsledkem je univerzální a kvalitní řešení za rozumné peníze. Při slavnostním otevření rekonstruovaného sálu investor ocenil naši pomoc a profesionalitu při návrhu celého projektu, který zásadně změnil možnosti a vzhled sálu kulturního střediska. V rámci dodávky techniky jsou nainstalovány divadelní reflektory, zvukové a světelné pulty, ozvučovací a další technika od renomovaných značek Midas, BOSE, Futurelight, Nivtec, Alutruss atd. 

Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po - Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po - Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk