BVV reklamní bannery, Brno

Instalace reklamních bannerů v historické části města Brna a to přímo nad hlavním vstupem výstaviště. Požadavek zákazníka - nízkoenergetické bannery, splňující přísné kritéria urbanistů města. Bannery nahrazují původní dřevěné desky, na které se lepila písmena s názvem veletrhu. Po update systému systém umožňuje ve kteroukoliv dobu měnit banery, ukazovat i čas, předpověď počasí, QR kódy pro nákup vstupenek, nebo využití rozšiřuje i na momentální informační a varovné bannery při nouzové situaci v areálu.

Použity byly hliníkové, pasivně chlazené kabinety eLitevision P8, se speciálními diodami DIP 3v1. Výhoda diod je, že jejich těla nejsou barvená (u DIP diod je obecný problém, že barevný plast diod zbělá - zkoroduje a barvy jsou pak nevýrazné), dále tyto diody mají svítivost 8000nitů a ve spojení s čidlem jasu fungují dokonale neutrálně na své okolí - za slunce je vidět, za tmy fungují třeba jen na 4% svitu. Další výhodou je i pasivní chlazení bez ventilátorů, extra nízká spotřeba 420W/kabinet. Jednoznačně nejlepší model exteriérovéhoho kabinetu za poslední roky.

Použito bylo 50 kabinetů, z toho 38 na banner nad hlavním vstupem (míří na hlavní parkoviště) a 12 kabinetů nad služebním vchodem, který směřuje směrem k tramvajové zastávce.

Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po - Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po - Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk