HK Poprad - Výsledková tabule a ozvučení MM kostky

Tento projekt byla opět výzva: jak udělat za dostupné peníze v době zdražování, funkční multimediální kostku do tréninkové hokejové haly v Popradu. Výsledný efekt stál za to.

Přední plocha pro diváky má 3,072 m x 2,304 m P6 a tři malé informační plochy též P6. Boční plochy jsou jen v principu informační tabule pro hráče. Ukázalo se, že to byla velmi dobrá myšlenka, protože rám nemusel být honosný a pro tréninkovou halu je celé řešení až skoro komfortní.
 
SCOREBOARD-SYSTEM.com řešení v režii byl rozšířen o časy do šaten, celkem 8 nástěnných monitorů NEC, které s plnou grafikou informují hráče o průběhu hry. I tyto plochy v šatnách si admin může graficky upravit dle potřeb, jaké informace hráči v šatnách potřebují. V místnosti horního baru pak byla dodána TV Samsung, která též přenáší na složeném obrazu informaci o stavu zápasu, druhá třetina slouží pro nabídku baru a třetí část pak pro reklamní smyčku sponzorů. Tímto byla instalace zcela odlišena od jiných běžných hokejových arén a co je hlavní za opravdu příznivou cenu.
 
V návaznosti na spokojenost zákazníka jsme byli následně osloveni o doplnění stávajícího zvuku haly dodaný jiným zhotovitelem. Problém byl ve velmi špatném vyřešení odhlučnění haly, kde odraz zvuku trval reálných 11 vteřin a tlampače, které byly použité ještě problém zvýšily. 
 
Proto jsme se rozhodli, že za investorem zvolený budget dodáme i dozvučení MM kostky a to v podobě 2setů OMNITRONIC BOB reproboxů + techniku do časomíry. Projekt tím byl zachráněn, protože 4" satelitní koaxiální reproboxy BOB velmi čitelně reprodukují hudbu a mluvené slovo bez velkých odrazů, takže i celkem hlasitá hudba neměla negativní odrazy.
2x Omnitronic BOB-10A, aktivní subwoofer s DSP/BT, 900 W 
4 páry Omnitronic BOB-4 satelitní 4" reproduktor, 75 W, černé 
 
Na závěr informace, na kterou jsme hrdí - i přes nepříznivé ceny na trhu, které se počas instalace odehrávaly, jsme dokázali zajistit stejnou cenu, jaká byla do projektu vložena. Jediné navýšení bylo ozvučení, které však nebylo součástí vstupní nabídky a dokončovala se až jako samostatná objednávka ozvučení MM kostky.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po - Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po - Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk