LED obrazovka nad Karlovými Vary

Na střechu bytového domu v centru Karlových Varů jsme dodali a namontovali venkovní obrazovku s vysokým rozlišením. Reklamní obrazovka eLite oVision je výborně viditelná z centra lázeňského města a přilehlých komunikací. Součástí naší dodávky byl návrh nosné konstrukce, statické posouzení pro uchycení obrazovky na střeše budovy a přehrávač multimediálního obsahu NODEPLY se vzdáleným přístupem.

Výsledkový servis pro zimní stadion Most

Pro našeho obchodního partnera jsme dodali kompletní vybavení pro realizaci instalace nového výsledkového servisu a LED zobrazovačů na zimním stadionu v Mostě. Součástí dodávky byla kromě LED obrazovek a výsledkového SW SCOREBOARD-SYSTEM.com také siréna, světla za branky a displeje časů do šaten.

LED obrazovka a ozvučení pro vyhlídkovou terasu Premium Outlet Prague Airport

Zakázkovou LED obrazovku eLite oVision s jemným rozlišením jsme vyrobili a nainstalovali pro vyhlídkovou terasu komplexu Premium Outlet Prague Airport. Nákupní centrum se nachází v obci Tuchoměřice nedaleko Letiště Václava Havla v Praze. Obrazovka v rozměrech 5 x 3 metru slouží pro zobrazení letových informací, informací o letadlech a je na ni přenášen živý kamerový přenos z letištní plochy a vybraných letů. Kvalitní reproduktory Omnitronic doplňují živé záběry o zvukový přenos komunikace mezi pilotem a řídící věží. Obrazovka je z větší části zabudována do fasády objektu a umožňuje přední servisní přístup.

Dodávka ozvučení a TV do nemocnice v Ostrově

Na chirurgický sál nemocnice v Ostrově nad Ohří jsme dodali kvalitní ozvučení Bose Wave SoundTouch music system IV. Pokoje nemocnice jsme vybavili LCD televizemi.

Scoreboard ve sportovní hale v Mariánských Lázních

Výměna historické časomíry za nový výsledkový servis SCOREBOARD-SYSTEM.com včetně LED obrazovky o rozměrech 3,072 x 2,304 metru v Mariánských Lázních. Sportovní hala se nejčastěji využívá pro basketbal a volejbal, má široké využití při podzimní a zimní přípravě místních sportovních klubů, aktivně jí využívají školy, soukromé společnosti i rekreační sportovci.

Výsledková tabule pro házenkářskou halu STaRS Karviná

Výsledkový servis a LED tabule SCOREBOARD-SYSTEM.com ve sportovní hale STaRS v Karviné. Naše technologie využívá při zápasech nejenom místní házenkářský klub, ale i ostatní sportovní oddíly.

Oboustranné LED reklamní obrazovky pro IGY CENTRUM

Exkluzivní oboustranné LED reklamní zobrazovače jsme vyrobili na objednávku našeho obchodního partnera pro montáž v IGY Centrum České Budějovice. Důraz byl kladen na velmi jemné obrazové rozlišení a precizní provedení. Závěsné oboustranné LED zobrazovače jsou opláštěné corianem (umělý kámen). Pro řízení multimediálního obsahu je využit cloudový přehrávač NODEPLY

Ozvučení restaurace La Hospoda

Restaurace La Hospoda v centru Karlových Varů nabízí moderní českou i světovou kuchyni a skvěle čepovaná česká piva. Gastronomický zážitek v krásném prostředí provozovny umocňuje naše ozvučení výčepu, hlavní restaurace i venkovní zahrádky. Nenápadné nástěnné reproduktory a subwoofery skryté v interiéru restaurace poskytují špičkový zvuk i při nízké hlasitosti. Zvuková kulisa tak neruší návštěvníky při konzumaci místních specialit.

LED zobrazovač ve Sportovní hale Chodová Planá

Stavba malé sportovní haly v Chodové Plané byla zahájena už v roce 2018 první studií inspirovanou podobnou halou v nedalekém Srní. V následujících letech po schválení projektové a prováděcí dokumentace začala realizace samotné stavby. Na dokončení nového sportovního stánku jsme se podíleli dodávkou multifunkční výsledkové LED tabule eLite iVision a našeho ovládacího SW SCOREBOARD-SYSTEM.com.

Inteligentní osvětlení wellness v Praze

Velmi zajímavým projektem a zároveň výzvou pro naše projektové manažery bylo zakázkové osvětlení v luxusním relaxačním wellness v centru Prahy. Komplexní světelný návrh jsme několikrát museli přepracovat díky specifickým požadavkům investora. Výsledek však stojí za to! Díky inteligentním ovladačům lze celou instalaci snadno programovat pomocí mobilní aplikace.

LED obrazovka pro ING Relax Zone na Letišti Praha

Pro našeho významného obchodního partnera jsme nainstalovali informační digitální LED obrazovku do ING Relax Zone Terminálu 2 na Letišti Václava Havla v Praze. Velkoplošná obrazovka slouží pro zobrazení odletů a příletů, informací a zajímavostí o cílových destinacích, odbavuje informační servis letiště a poskytuje komfortní reklamní prostor. Obrazovku jsme vyrobili na míru tak, aby byl maximálně využitý prostor mezi konstrukčními prvky haly. 

Saint Dominic School, Bangkok, Thajsko

Naše pilotní a první asijská zakázka SCOREBOARD-SYSTEM.com s příslušenstvím pro kompletní obsluhu basketbalu, volejbalu a fotbalu. Naše technologie putovala do thajského Bangkoku do Saint Dominic School. Dodávka obsahovala THREE SCOREBOARD-SYSTEM.com pro uvedené míčové sporty, displeje na zobrazení útočných časů (14/24 sekund), externí MIDI ovladač, pneumatickou sirénu a externí displej času do šaten.

Královská Srdcovka, Karlovy Vary

Restauraci Královská Srdcovka v Karlových Varech jsme ozvučili kvalitním a spolehlivým 100V zvukovým systémem Omnitronic. Vynikající nepasterizovanou desítku z tanků a skvělou českou kuchyni si tak mohou návštěvníci restaurace plně vychutnat i díky naší zvukové technice, která reprodukuje kvalitní podkresovou hudbu v celé restauraci a navozuje příjemnou a decentní zvukovou kulisu. Oblíbenou pivnici v centru lázeňského města jsme vybavili také bezdrátovou WiFi sítí UniFi a kamerovým systémem Hikvision.

Velkoplošné reklamní LED obrazovky ve Westfield Chodov

Do interiéru obchodního centra Westfield Chodov v Praze jsme dodali trojici reklamních velkoplošných LED obrazovek. Zobrazovače jsou nainstalované v prostoru nejfrekventovanějších pasáží obchodního centra, což umožňuje maximální počet shlédnutí reklamních sdělení návštěvníky. LED obrazovky mají velmi jemné rozlišení a poskytují špičkovou kvalitu obrazu.

Ve spolupráci s technickou správou objektu se nám podařilo citlivě zabudovat všechny LED obrazovky do stěn nákupního centra. Splnili jsme tak požadavek investora, aby naše LED technologie nenápadně splynula s architekturou obchodního domu.

Samozřejmostí je vzdálená správa digitálního obsahu pomocí našeho cloudového rozhraní NODEPLY..

Na všech reklamních obrazovkách ve Westfield Chodov může běžet i Vaše reklama! Více informací získáte na LEDinzerce.cz.

HK Poprad - Výsledková tabule a ozvučení MM kostky

Tento projekt byla opět výzva: jak udělat za dostupné peníze v době zdražování, funkční multimediální kostku do tréninkové hokejové haly v Popradu. Výsledný efekt stál za to.

Přední plocha pro diváky má 3,072 m x 2,304 m P6 a tři malé informační plochy též P6. Boční plochy jsou jen v principu informační tabule pro hráče. Ukázalo se, že to byla velmi dobrá myšlenka, protože rám nemusel být honosný a pro tréninkovou halu je celé řešení až skoro komfortní.
 
SCOREBOARD-SYSTEM.com řešení v režii byl rozšířen o časy do šaten, celkem 8 nástěnných monitorů NEC, které s plnou grafikou informují hráče o průběhu hry. I tyto plochy v šatnách si admin může graficky upravit dle potřeb, jaké informace hráči v šatnách potřebují. V místnosti horního baru pak byla dodána TV Samsung, která též přenáší na složeném obrazu informaci o stavu zápasu, druhá třetina slouží pro nabídku baru a třetí část pak pro reklamní smyčku sponzorů. Tímto byla instalace zcela odlišena od jiných běžných hokejových arén a co je hlavní za opravdu příznivou cenu.
 
V návaznosti na spokojenost zákazníka jsme byli následně osloveni o doplnění stávajícího zvuku haly dodaný jiným zhotovitelem. Problém byl ve velmi špatném vyřešení odhlučnění haly, kde odraz zvuku trval reálných 11 vteřin a tlampače, které byly použité ještě problém zvýšily. 
 
Proto jsme se rozhodli, že za investorem zvolený budget dodáme i dozvučení MM kostky a to v podobě 2setů OMNITRONIC BOB reproboxů + techniku do časomíry. Projekt tím byl zachráněn, protože 4" satelitní koaxiální reproboxy BOB velmi čitelně reprodukují hudbu a mluvené slovo bez velkých odrazů, takže i celkem hlasitá hudba neměla negativní odrazy.
2x Omnitronic BOB-10A, aktivní subwoofer s DSP/BT, 900 W 
4 páry Omnitronic BOB-4 satelitní 4" reproduktor, 75 W, černé 
 
Na závěr informace, na kterou jsme hrdí - i přes nepříznivé ceny na trhu, které se počas instalace odehrávaly, jsme dokázali zajistit stejnou cenu, jaká byla do projektu vložena. Jediné navýšení bylo ozvučení, které však nebylo součástí vstupní nabídky a dokončovala se až jako samostatná objednávka ozvučení MM kostky.

MFK Ružomberok - výsledkový servis + multimedia

Zadání projektu bylo: obnovit původní výsledkovou tabuli, která se mimo zápas otáčí od stadionu na druhou stranu k hlavní silnici. Vzhledem k referenci v Michalovcích, kde jsme podobnou referenci již realizovali, byl tento úkol celkem snadný.

eLitevision P8 se svítivostí 8000 nitů, 6400 x 3480 mm tabule se dle zadání otáčí před zápasem směrem k divákům. Jakmile zápas skončí, vypne se program výsledkového servisu, spustí se NODEPLY reklamní přehrávač a tabule se otočí směrem k velkému parkovišti za stadionem, kde po celý týden slouží jako reklamní médium.
 
Výhody instalace jsou jednoznačné - při investici do výsledkové tabule se náklady finančně vrátí možností pronájmu obrazové plochy. Druhá výhoda je automatické čidlo jasu, které už tak nízký maximální příkon 540 W/m2 (měřeno při plné bílé a 100% jasu) - energie jsou tím pádem poloviční oproti běžným obrazovkám a to i s celkem podstatným parametrem, že tato LED obrazovka má i při tak nízké spotřebě asi o 20% vyšší svítivost než běžné obrazovky - 8000 nitů. 

Ozvučení atletického stadionu Cheb

Pro ozvučení Chebského atletického stadionu se seslavnou Zlatou dráhou Jacka Přibáně byly použity reproduktory Omnitronic ODX-215T, které splňují náročné celoroční venkovní podmínky a díky koaxiálním reproduktorům zaručují vynikající srozumitelnost mluveného slova i hudby. Omnitronic ODP-206T jsou využity pro ozvučení tribuny.  

Zasedací místnost Liapor

Zasedací místnost společnosti Liapor jsme vybavili multimediální technikou určenou pro prezentace, konference, firemní porady atd. Ozvučení místnosti je řešeno nenápadnými nástěnnými reproboxy s dostatečným výkonem, zesilovačem a MP3/Bluetooth přehrávačem. Nezbytností je také projektor s plátnem a televizor s webovou kamerou. Konferenční stůl má zabudovaný panel s nezbytnými přípojnými body.

LED obrazovky ve Sportovní hale Borky Kolín

Nová sportovní hala Borky v Kolíně je vybavena našimi LED výsledkovými tabulemi a ovládacím SW SCOREBOARD-SYSTEM.com pro míčové sporty. V hale jsou LED obrazovky o rozměrech 064 x 1,6 metru a 2 x 1,5 metru, které slouží pro výsledkový servis sportovních utkání, reklamní sdělení i interaktivní komunikaci s diváky. Novou sportovní halu, která moderním způsobem navazuje na tradici prvorepublikových sokoloven, navrhla známá architektonická kancelář ov-a pod vedením Štěpána Valoucha a Jiřího Opočenského.

Ozvučení zimního stadionu Mariánské Lázně

Zimní stadion v Mariánských Lázní má konečně odpovídající ozvučení. Instalovali jsme technologii německé značky QPRO AUDIO, která se specializuje na ozvučení sportovních hal a stadionů.

Certifikované reproduktory pro náročné prostředí zimních stadionů byla jasná volba. To vše doplněno o kvalitní bezdrátové mikrofony PSSO WISE pro nejkvalitnější přenos z každého místa haly. A multipřehrávač včetně Bluetooth i DAB+ rádia je dnes samozřejmostí.
 
Celý zvukový systém je teď připraven na budoucí libovolné doplňování reproduktorů dle možností investora.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po - Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po - Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk