Ozvučení restaurace La Hospoda

Restaurace La Hospoda v centru Karlových Varů nabízí moderní českou i světovou kuchyni a skvěle čepovaná česká piva. Gastronomický zážitek v krásném prostředí provozovny umocňuje naše ozvučení výčepu, hlavní restaurace i venkovní zahrádky. Nenápadné nástěnné reproduktory a subwoofery skryté v interiéru restaurace poskytují špičkový zvuk i při nízké hlasitosti. Zvuková kulisa tak neruší návštěvníky při konzumaci místních specialit.


LED zobrazovač ve Sportovní hale Chodová Planá

Stavba malé sportovní haly v Chodové Plané byla zahájena už v roce 2018 první studií inspirovanou podobnou halou v nedalekém Srní. V následujících letech po schválení projektové a prováděcí dokumentace začala realizace samotné stavby. Na dokončení nového sportovního stánku jsme se podíleli dodávkou multifunkční výsledkové LED tabule eLite iVision a našeho ovládacího SW ScoreBoard-system.com.

Inteligentní osvětlení wellness v Praze

Velmi zajímavým projektem a zároveň výzvou pro naše projektové manažery bylo zakázkové osvětlení v luxusním relaxačním wellness v centru Prahy. Komplexní světelný návrh jsme několikrát museli přepracovat díky specifickým požadavkům investora. Výsledek však stojí za to! Díky inteligentním ovladačům lze celou instalaci snadno programovat pomocí mobilní aplikace.

LED obrazovka pro ING Relax Zone na Letišti Praha

Pro našeho významného obchodního partnera jsme nainstalovali informační digitální LED obrazovku do ING Relax Zone Terminálu 2 na Letišti Václava Havla v Praze. Velkoplošná obrazovka slouží pro zobrazení odletů a příletů, informací a zajímavostí o cílových destinacích, odbavuje informační servis letiště a poskytuje komfortní reklamní prostor. Obrazovku jsme vyrobili na míru tak, aby byl maximálně využitý prostor mezi konstrukčními prvky haly. 

Saint Dominic School, Bangkok, Thajsko

Naše pilotní a první asijská zakázka ScoreBoard-system.com s příslušenstvím pro kompletní obsluhu basketbalu, volejbalu a fotbalu. Naše technologie putovala do thajského Bangkoku do Saint Dominic School. Dodávka obsahovala THREE ScoreBoard-system.com pro uvedené míčové sporty, displeje na zobrazení útočných časů (14/24 sekund), externí MIDI ovladač, pneumatickou sirénu a externí displej času do šaten.

Královská Srdcovka, Karlovy Vary

Restauraci Královská Srdcovka v Karlových Varech jsme ozvučili kvalitním a spolehlivým 100V zvukovým systémem Omnitronic. Vynikající nepasterizovanou desítku z tanků a skvělou českou kuchyni si tak mohou návštěvníci restaurace plně vychutnat i díky naší zvukové technice, která reprodukuje kvalitní podkresovou hudbu v celé restauraci a navozuje příjemnou a decentní zvukovou kulisu. Oblíbenou pivnici v centru lázeňského města jsme vybavili také bezdrátovou WiFi sítí UniFi a kamerovým systémem Hikvision.

Velkoplošné reklamní LED obrazovky ve Westfield Chodov

Do interiéru obchodního centra Westfield Chodov v Praze jsme dodali trojici reklamních velkoplošných LED obrazovek. Zobrazovače jsou nainstalované v prostoru nejfrekventovanějších pasáží obchodního centra, což umožňuje maximální počet shlédnutí reklamních sdělení návštěvníky. LED obrazovky mají velmi jemné rozlišení a poskytují špičkovou kvalitu obrazu.

Ve spolupráci s technickou správou objektu se nám podařilo citlivě zabudovat všechny LED obrazovky do stěn nákupního centra. Splnili jsme tak požadavek investora, aby naše LED technologie nenápadně splynula s architekturou obchodního domu.

Samozřejmostí je vzdálená správa digitálního obsahu pomocí našeho cloudového rozhraní NODEPLY.cz.

Na všech reklamních obrazovkách ve Westfield Chodov může běžet i Vaše reklama! Více informací získáte na LEDinzerce.cz.

HK Poprad

Tento projekt byla opět výzva: jak udělat za dostupné peníze v době zdražování, funkční multimediální kostku do tréninkové hokejové haly v Popradu. Výsledný efekt stál za to.

Přední plocha pro diváky má 3,072m x 2,304m P6 a tři malé informační plochy též P6. Boční plochy jsou jen v principu informační tabule pro hráče. Ukázalo se, že to byla velmi dobrá myšlenka, protože rám nemusel být honosný a pro tréninkovou halu je celé řešení až skoro komfortní.

Scoreboard-system.com řešení v režii byl rozšířen o časy do šaten, celkem 8 nástěnných monitorů NEC, které s plnou grafikou informují hráče o průběhu hry. I tyto plochy v šatnách si admin může graficky upravit dle potřeb, jaké informace hráči v šatnách potřebují. V místnosti horního baru pak byla dodána TV Samsung, která též přenáší na složeném obrazu informaci o stavu zápasu, druhá třetina slouží pro nabídku baru a třetí část pak pro reklamní smyčku sponzorů. Tímto byla instalace zcela odlišena od jiných běžných hokejových arén a co je hlavní za opravdu příznivou cenu.

V návaznosti na spokojenost zákazníka jsme byli následně osloveni o doplnění stávajícího zvuku haly dodaný jiným zhotovitelem. Problém byl ve velmi špatném vyřešení odhlučnění haly, kde odraz zvuku trval reálných 11 vteřin a tlampače, které byly použité ještě problém zvýšily. 

Proto jsme se rozhodli, že za investorem zvolený budget dodáme i dozvučení MM kostky a to v podobě 2setů OMNITRONIC BOB reproboxů + techniku do časomíry. Projekt tím byl zachráněn, protože 4" satelitní koaxiální reproboxy BOB velmi čitelně reprodukují hudbu a mluvené slovo bez velkých odrazů, takže i celkem hlasitá hudba neměla negativní odrazy.

Na závěr informace, na kterou jsme hrdí - i přes nepříznivé ceny na trhu, které se počas instalace odehrávaly, jsme dokázali zajistit stejnou cenu, jaká byla do projektu vložena. Jediné navýšení bylo ozvučení, které však nebylo součástí vstupní nabídky a dokončovala se až jako samostatná objednávka ozvučení MM kostky.



MFK Ružomberok - výsledkový servis + multimedia

Zadání projektu bylo: obnovit původní výsledkovou tabuli, která se mimo zápas otáčí od stadionu na druhou stranu k hlavní silnici. Vzhledem k referenci v Michalovcích, kde jsme podobnou referenci již realizovali, byl tento úkol celkem snadný.

eLitevision P8 se svítivostí 8000nitů, 6400x3480mm tabule se dle zadání otáčí před zápasem směrem k divákům. Jakmile zápas skončí, vypne se program výsledkového servisu, spustí se Nodeply reklamní přehrávač a tabule se otočí směrem k velkému parkovišti za stadionem, kde po celý týden slouží jako reklamní médium.

Výhody instalace jsou jednoznačné - při investici do výsledkové tabule se náklady finančně vrátí možností pronájmu obrazové plochy. Druhá výhoda je automatické čidlo jasu, které už tak nízký maximální příkon 540W/m2 (měřeno při plné bílé a 100% jasu) - energie jsou tím pádem poloviční oproti běžným obrazovkám a to i s celkem podstatným parametrem, že tato LED obrazovka má i při tak nízké spotřebě asi o 20% vyšší svítivost než běžné obrazovky - 8000nitů. 

Zasedací místnost Liapor

Zasedací místnost společnosti Liapor jsme vybavili multimediální technikou určenou pro prezentace, konference, firemní porady atd. Ozvučení místnosti je řešeno nenápadnými nástěnnými reproboxy s dostatečným výkonem, zesilovačem a MP3/Bluetooth přehrávačem. Nezbytností je také projektor s plátnem a televizor s webovou kamerou. Konferenční stůl má zabudovaný panel s nezbytnými přípojnými body.


LED obrazovky ve Sportovní hale Borky Kolín

Nová sportovní hala Borky v Kolíně je vybavena našimi LED výsledkovými tabulemi a ovládacím SW SCOREBOARDsystem.com pro míčové sporty. V hale jsou LED obrazovky o rozměrech 064 x 1,6 metru a 2 x 1,5 metru, které slouží pro výsledkový servis sportovních utkání, reklamní sdělení i interaktivní komunikaci s diváky. Novou sportovní halu, která moderním způsobem navazuje na tradici prvorepublikových sokoloven, navrhla známá architektonická kancelář ov-a pod vedením Štěpána Valoucha a Jiřího Opočenského.

Ozvučení zimního stadionu Mariánské Lázně

Zimní stadion v Mariánských Lázní má konečně odpovídající ozvučení. Instalovali jsme technologii německé značky QPRO AUDIO, která se specializuje na ozvučení sportovních hal a stadionů.

Certifikované reproduktory pro náročné prostředí zimních stadionů byla jasná volba. To vše doplněno o kvalitní bezdrátové mikrofony PSSO WISE pro nejkvalitnější přenos z každého místa haly. A multipřehrávač včetně Bluetooth i DAB+ rádia je dnes samozřejmostí.

Celý zvukový systém je teď připraven na budoucí libovolné doplňování reproduktorů dle možností investora.

Výsledkový servis a obrazovky pro zimní stadion Sokolov

Pro zimní stadion v Sokolově jsme dodali nové multimediální LED výsledkové tabule a velkoplošnou reklamní LED obrazovku nad hlavní vstup.

Slovalco (SK) - parkovací informační tabule

Jednoduchý projekt 2 zobrazovacích ploch pro informace parkujícím řidičům. Tabule jsou nezávislé na sobě nebo je lze klonovat, to podle počtu kamiónů před vjezdem do hliníkárny Slovalco. Projekt zahrnoval umístění 2 zobrazovacích venkovních LED tabulí eLitevision P10 o rozměrech 3,84m x 1,92m, výrobu rámu a stojanu, podružné rozvaděče, 2x pasivní PC Advantech, položení optických tras, průraz pod asfaltovou silnicí, výkopy cest podél parkoviště až po finální zarovnání zeminy a osev travinou. 
Na první pohled jednoduchý projekt, nicméně pod přísným dohledem bezpečnostního týmu hliníkáren, kde se musí dodržovat ta nejpřísnější pravidla BOZP a to i na hranicích objektu. 
Projekt byl velmi dobře hodnocen IT týmem, stejně jako servisní podpora při nasazování software od zákazníka a pravidelné 6 měsíční kontrola a čištění kompletní elektroniky.

Kunsteisstadion Crimmitschau im Sahnpark - Německo

Multimediální LED zobrazovač bude sloužit klubu EISPIRATEN CRIMMITSCHAU hrající DEL 2. Návštěvníci se můžou těšit na detailní barevné zobrazení informací o hokejových zápasech. Zároveň lze LED obrazovku využít pro reklamní účely a propagaci sportovního klubu. Další využití je plánováno pro závody v rychlobruslení a také pro veřejné bruslení. LED Scoreboard je zavěšen na původní konstrukci staré časomíry. Ovládání obrazovky je možné z režie stadionu i lavice časoměřičů.

https://www.eispiraten-crimmitschau.de

ICE PARK - Beaufort LUCEMBURSKO

Nově instalovaný LED zobrazovač SCOREBOARD-system v lucemburském hokejovém klubu Beaufort Knights, který hraje Belgickou Národní Ligu.

Pravidla hry jsme nastavili hlavně pro soutěže žákovské hokejové ligy, ale samozřejmostí byla i podpora pro ostatní sporty, které hokejový areál využívají. LED obrazovka je umístěna mimo stadion pod zastřešenou konstrukcí, která je pozinkovaná. Netradičně umístěné LED zobrazovače si vyžádalo netradiční umístění míst pro diváky.

Ve spodní části Scoreboardu je možně během zápasu zobrazovat atraktivní multimediální obsah.

Řízení celého systému je možné z lavice časoměřičů nebo prostor pokladny, který se bude využívat hlavně pro veřejné bruslení.

Veřejné osvětlení - Hroznětín RVO III.

V roce 2019, proběhla výměna veřejného osvětlení ve středu města Hroznětína z programu MPO Efekt 2019. Nově se tak instalovala svítidla s teplotní chromatičností 2700K. Celkem bylo v této fázi vyměněno a doplněno celkem 47 ks svítidel iLED PSL a 456m napájecích kabelů.

Basket Iskra Svit (SK)

Tak už i basket club ve Svitu na Slovensku má řešení SCOREBOARD BLACK BOX - (http://scoreboard-system.com/index.php

Aby instalace nebyla jen o jedné tabuli, rozvětvili jsme tento systém na více obrazovek:
Hlavní výsledková tabule, oproti této tabuli je doplňková technická 1x1m tabule pro rozhodčí a komisaře. Za hráči jsou pak FullHD monitory s kopií hlavní výsledkové tabule. Tu samou kopii vidí i komisař na svém stole. Poslední monitor má pak u sebe obsluha, která na zápas dohlíží.

K celému výsledkovému servisu pak byly doplněny i dvě tabule s útočným časem a vestavěnou sirénou (Shot Clock: http://scoreboard-system.com/index.php)

Dukla Banská Bystrica - atletický stadion

Dukla v Banské Bystrici je velmi impozantní stadion, kde je atletický okruh i fotbalové hřiště. Vzhledem k rozměrům stadionu se investor rozhodl pro variantu LED obrazovky eLitevision P8 9,6m x 4,8m 1200x600 bodů. (10x5 kabinetů). Vše jsme dodali včetně ocelového rámu s betonováním, optické trasy mezi tabulí a režií, potřebné vybavení režie - scoreboard system software, videoprocesor, HDMI rozvody.Uživatelé takto jednoduše umí obsloužit zápas fotbalu i přepnout na kamery nebo software pro atletiku.

MFK Michalovce (SK)

Výsledková tabule unikátních parametrů!
8,64metrů šířka, 4,8m výška - 41,47m2. Tato obrovská plocha se natáčí kolem své osy o 180° dozadu za stadion, kde je FAN zóna pro letní koncerty s velkoplošnou obrazovkou. Rozlišení P8 umožní rozlišení  1080 x 600 obrazových bodů. Co je na tomto díle navíc skvělé, to je jas 10.000nitů. klasické venkovní obrazovky mají z 90% maximální jas o hodnotách do 6500nitů. Tato obrazovka je tedy skoro dvojnásobek výkonnější. Toto  se ocení v momentě kdy svítí proti obrazovce slunce. Tato LED SMD obrazovka umožní dokonalý obraz i při přímém svitu slunce. 

MFK Zemplín Michalovce tak získal multimediální plochu na videa, fotky, výsledkové skóre a zároveň i plochu na letní koncerty, kde při otočení pro 180° za stadionem vyroste festivalová plocha pro tisíce lidí.

Dárkem pro klub bylo i 96 kabinetů, které jako perimetry tvoří reklamní obrazovku okolo herní plochy. Kabinety jsou sice starší, ale umocňují přechod z nudného hřiště na moderní multimediální stánek zábavy. Sponzoři, klubová videa, fotky a medailónky hráčů, nové 3D logo ve vývoji, to vše jsou jen střípky nové tváře prvoligového klubu MFK Zemplín Michalovce.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk