Vybavení sportovní haly v Lázních Kynžvart - LED, zvuk, světla

V nové multifunkční sportovní hale v Lázních Kynžvart jsme instalovali náš ScoreBoard o velikosti 3x2 metrů. Právě proto, že halu využívá více sportovních sdružení, je náš univerzální ScoreBoard využívám pernamentně.

Kromě časomíry jsme halu vybavili kompletní audiotechnikou i úsporným osvětlením.

Humenné P6,4 SMD, venkovní

Reklamní obrazovka pro reklamní agenturu. 
SMART P 6,4SMD, outdoor, běžná svítivost

dodávka LED technologie, PC a instalace (rám měl majitel vlastní výroby)

Vzhledem k možnostem investora je rozměr reklamní LED obrazovky 3,024 x 2,3m s rozlišením 470x 360bodů. K obrazovce byl automaticky přidán i 2 roky online support zdarma. Asistence u prvních spotů, zaškolení atd.

Kabinety jsou klasické, plechové s nucenou ventilací. Je tedy potřeba pravidelná 1/2 roční kontrola filtrů, aby obrazovka jela v ideálním režimu chlazení. Tento model SMART má sníženou energetickou náročnost, takže oproti standardním obrazovkám má až 20% nižší spotřebu energie. 


Reklamní LED obrazovka na výtahu - Metropole Zličín

Dodali jsme obří velkoplošnou LED obrazovku na výtahovou šachtu ve food courtu Metropole Zličín v Praze. Zobrazovač má výbornou pozici v centrálním prostoru centra, proto je velice oblíben u inzerentů. Výška obrazovky je 8 m a poskytuje velmi jemný obraz. Výzvou byla instalace ve velmi tenkém provedení s osazením na existující výtahovou šachtu bez možnosti vrtání či sváření. Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu díky cloudovému rozhraní NODEPLY.cz.

Na této reklamní obrazovce v Metropoli Zličín na Central plaza může běžet i Vaše reklama - pro více informací LEDinzerce.cz.

Rentalová obrazovka P3.91 outdoor oblouková

Velmi podařená dodávka venkovních rentalových kabinetů P3.91 a to o velikosti 18m2. Výhodou tohoto modelu je možnost zakřivení, vytvoření oblouku o průměru 3m. 

Součástí dodávky byl i videoprocesor, přepravní kufry, kabeláž

Reklamní LED obrazovka v AUPARK Bratislava

Dodali jsme obří velkoplošnou LED obrazovku do největšího obchodního centra Aupark Bratislava na Slovensku. Zobrazovač má výbornou pozici v centrálním pasáži centra, proto je velice oblíben u inzerentů. Rozměr obrazovky je 11 x 4 m a poskytuje velmi jemný obraz. Obrazovka je zabudována do stěny, aby působila pro interiér nerušivým dojmem. Součástí je dohledová kamera. Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu.

LED obrazovky v Centru Černý Most, Praha

V návaznosti na zadání společnosti Unibail Rodamco jsme navrhli a zrealizovali digital signage v Centru Černý Most.

Osadili jsme 2 velkoplošné zobrazovače: jeden v pasáži a druhý přímo nad food courtem. Perimeter nad foodcourtem je atypický svými rozměry a tvary. Délka LED SMD perimetru je 50m, výška téměř 0,8m a obsahuje konvexní i konkávní zakřivení.
zobrazit více

Velkoplošné LED scoreboardy na Městském stadionu ve Vítkovicích

Městský stadion ve Vítkovicích je vybaven čtyřmi novými LED scoreboardy eLite oVision, každý o velikosti bezmála 50 m². Unikátní software umožňuje neomezené informační i reklamní využití. Jako moderní LED výsledkové tabule zobrazují informace o probíhajících utkáních a sportovních kláních, samozřejmostí je přehrávání reklamních spotů, zobrazování aktuálních záběrů ze stadionu apod.

Multimediální scoreboard na Zimním stadionu v Klatovech

V roce 2016 instalovala společnost HDT impex s.r.o. multimediální výsledkový servis na Zimním stadionu v Klatovech. Součástí je velkoplošný zobrazovač eLite Vision v rozměru 6x4,5m. Řídící systém pro výsledkovou tabuli a správu multimédií je použit Scoreboard-System.com - ten umožňuje ovládat celý zápas, hráčské karty a současně také spouštět reklamy jednou osobou časoměřiče.

Městská LED obrazovka v Bystřici nad Pernštejnem

Na nedostavěnou část požární zbrojnice v Bystřici nad Pernštejnem jsme instalovali velkoplošnou LED obrazovku o velikosti 4 x 2,5 metru. Plocha byla využívána převážně pro bannerovou reklamu. Nový LED zobrazovač umožňuje efektivní využití plochy a flexibilní digitální odbavení reklamních a propagačních spotů. Díky předem daným rozměrům jsme museli vyrobit rozměrově nestandardní kabinety nové LED obrazovky. Tu město využívá jako komunikační kanál místního Turistického a informačního střediska a zároveň nabízí žádanou placenou reklamu soukromým investorům.

V rámci předchozí rekonstrukce náměstí byl prostor před LED obrazovkou upraven na malý amfiteátr, kde se konají nejrůznější kulturní a společenské akce. Náš systém umožňuje kromě zobrazení reklamního digitálního obsahu přijímat signál z video režie a zobrazovat např. reálný obraz z kamer.

LED obrazovka v Amfiteátru ZOO Plzeň

Lochotínský amfiteátr byl vybudován v letech 1951-61 na pozemcích bývalé Kodetovy zahrady a části Lochotínského parku. Oblíbené plzeňské letní kino bylo převážně spojováno s festivalem trampské a folkové písně Porta. V rámci rozsáhlé rekonstrukce a modernizace areálu jsme instalovali místo projekčního plátna velkoplošnou LED obrazovku o celkové ploše téměř 100 m².

KOMPLETNÍ LED TECHNOLOGIE Kings Casino Rozvadov

Naše společnost realizovala dodávku a montáž LED obrazovek a osvětlení pro pokerový televizní stůl, na kterém probíhají finálová klání všech velkých turnajů. Součástí zakázky bylo navržení, výroba a montáž speciálních konstrukcí nad a kolem finálového stolu.

Naše LED obrazovky eLite iVision jsou ve dvou prstencích usazené přímo nad hracím stolem, obrovská LED obrazovka se nachází přímo za pokerovými hráči a další LED obrazovky jsou nainstalovány z obou stran do tribun pro diváky. Všechny LED zobrazovače umožňují přehrávání reklamních spotů, vlastní grafiky, soupisek

LED tunel ve vědeckém parku iQLANDIA Liberec

V Liberci bylo v březnu 2014 na ploše 10 tis. m2 otevřeno supermoderní vědecké centrum iQLANDIA, které obsáhlo 10 expozic a přes 350 exponátů.

Naše společnost se podílela na realizaci LED tunelu o průměru 3m a délce 5m, kterým návštěvníci vědeckého parku iQLANDIA Liberec procházejí do 3D Planetária. LED tunel je zevnitř pokryt tkaninou s 30 tis. LED diodami a díky speciálně navrženým animacím a řízení softwarem MADRIX vytváří dojem točícího se vesmíru, který umocňuje prosklená lávka ve středu LED tunelu.
zobrazit více
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po-Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po-Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk