Humenné SuperStage P10 4,8 x 2,88m, venkovní

Reklamní obrazovka SuperStage P10 outdoor, dodávka LED technologie, rámu na stěnu, kontrolního PC a kompletní instalace na klíč.
 
Tradiční rozměr reklamní LED obrazovky 4,8 x 2,88 m s rozlišením 480 x 288 bodů (P10). 
 
Kabinety jsou výjimečné svou konstrukcí, jedná se o velmi kvalitní výrobu, konstrukce umožňuje pasivní chlazení, tj. že na těle obrazovky nejsou umístěny žádné chladící ventilátory, je tedy plně pasivně chlazená. Tělo je plast/hliník, zpředu DIP diody s rozestupem 10 mm. Výhoda 10 mm DIP technologie je kontrastní obraz, světelnost 7000 nitů. Druhou výhodu pozná majitel po roce, dvou, třech a více, že uvnitř se nehromadí prach, obrazovka totiž nenasává nečistoty z ulice a tak i po roční pravidelné prohlídce doslova není co čistit. Tento model SuperStage se vyznačuje i velmi nízkou spotřebou a téměř nulovou poruchovostí podobu i tří a více let. Navíc má i obrazovka i senzor jasu, takže každou minutou šetří energii hlídáním okolního jasu a automatickou korekcí svítivosti obrazovky.

Výsledková tabule FK Pohronie (Žiar nad Hronom)

Jeden z dalších prvoligových stadiónů FK Pohronie získal též naše řešení v podobě výsledkové tabule. Díky propojení optickými vlákny byla LED SMD obrazovka usazena v rohu oproti hlavní tribuně, a s velikostí 6.144 m x 4.096 m umí zobrazit výsledky, videa, fotky a další obsah s pěknou viditelností přes celý stadión. 

Obrazovka má jednu pěknou vlastnost, je bezventilátorová, navíc průvzdušná, takže vítr, který na tuto plochu naráží částečně projde mezi diodami a poté obrazovka s takovou plochou lépe odolává náporu větru při vichřicích. Právě pro tuto maličkost jsme mohli obrazovku esteticky usadit na jeden kulatý pilíř a je tedy i vkusným doplňkem stadiónu. 
 
Co je zajímavost, že mimo jedné bouřky, jsme k této obrazovce neměli od roku 2017 jediný výjezd na servis. Pasivní chlazení totiž eliminuje vtahování prachu, vlhkosti z okolního prostředí a tedy elektronika je ve svém optimálním prostředí.
 
K výsledkové tabuli klub zakoupil i licenci www.SCOREBOARD-SYSTEM.com pro fotbal + videoprocesor pro možnost zobrazení volitelných obrazových vstupů na tuto obrazovku (kamery, výsledkový software, obraz z ntb apod.)

Multi-kulturní prostor Empire Hall

Jeden z dalších zdařilých projektů vybavený špičkovou audio video, světelnou a pódiovou technikou. Ozvučení v hlavním sále zajišťuje mohutný přednes systému Nova Acoustic o výkonu 12,5 kW, řízený na přání investora pomocí tabletu, ale i plně profesionálního digitálního mixážního pultu.
 
O scénické i dynamické osvětlení se stará více jak třicet komponent inteligentních světel MUVIK opět řízený pomocí smart technologie. 
 
Malý sál je decentně, ale přesto dynamicky ozvučen dvanácti satelity a dvěma subbasy s možností odbavit konferenční pojetí, tak i chill-out párty. Do obou sálů jsme dodali výkonnou projekci a plátno. Prostory jsou tedy plně schopni odbavit většinu poptávaných eventových akcí.    

Svitavy - Zimní stadion

Svitavy – Ledová plocha v areálu svitavského stadionu, která slouží současně i jako hokejbalové hřiště. Byla vybavena naším ozvučením a LED obrazovkou.

Dodali jsme obrazovku 4 x 2 m P7,62. 
SCOREBOARD-SYSTEM ONE - hokej

LED obrazovky v prosklené fasádě Krajské vědecké knihovny v Liberci

V roce 2019 jsme dle zadání veřejné zakázky revitalizovali LED zobrazovače ve fasádě objektu Krajské vědecké knihovny v Liberci. Osadili jsme technologii eLite oVision s předním servisem. Součástí dodávky jsou kromě LED obrazovek také nosné konstrukce, inteligentní úsporné napájecí rozvaděče a naše cloudové přehrávače obsahu NODEPLY.

Obsah je řízen vzdáleně a obsahuje speciální zakázkové moduly vč. komponenty pro zobrazeni denních zpráv ze zpravodajských serverů.

Výměna informačních panelů Hudebního divadla Karlín

Digital signage postupuje stále dále a umožňuje přeměňovat klasické plakátovací plochy na digitální. U realizace této zakázky jsme dostali vítanou výzvu a to zkombinovat vysoký obrazový detail, velmi vysoký jas zobrazovačů, venkovní IP krytí a to vše ve spojení se zakázkovým rozměrem a designem.

Pro Hudební divadlo v Karlíně jsme zrealizovali výměnu celkem 3 ks CLV informačních panelů za digitální LED SMD velkoplošné zobrazovače. Divadlo tím získalo lepší využití ploch, kdy na nich nyní může promítat více upoutávek na představení a aktuálních informací najednou. Motivy může online a bez nákladů na tisk okamžitě měnit. Vzhledem k instalaci v centru města je samozřejmostí automatický senzor, který reguluje svítivost zobrazovačů v návaznosti na úroveň okolního osvětlení. Konstrukční řešení zahrnuje kotvení do země, designový nosný rám vč. otevírací dveří pro servis. Obrazovka samotná je chráněna bezpečnostním sklem.

Topolčany, Topvar Aréna HC, SB 1SPORT, 5x3m P4,81mm

Topvar aréna v Topočanech měla jednoduchý požadavek - Výsledkovou tabuli pro hokej o rozměru 5 x 3 m, kterou ale mají v požadavku využívat mimo hokejovou sezónu jako rentalovou obrazovku pro akce města. V rámci požadavku jsme tedy dodali obrazovku s kabinety 500 x 1000 mm a to včetně transportních kufrů. Možnost manipulace obrazovky jsme řešili stylem hliníkové rampy zavěšené na řetězovém zvedáku. Tímto způsobem je obrazovka snadno servisovatelná, snadno a rychle se spustí a naloží do kufrů. V aréně proběhl celkem významný update, co je vidět na poslední fotce - celý prostor byl očištěn od plachtových nevzhledných bannerů, nově vymalován, odstraněny staré nesmyslné stropní konstrukce, výbojková světla. Reklama byla přesunuta na velkou, dobře čitelnou obrazovku a celá aréna příjemně ožila. 

Součástí dodávky výsledkové tabule byla i videostřižna, siréna, ovládací konzole.

Vybavení sportovní haly v Lázních Kynžvart - LED, zvuk, světla

V nové multifunkční sportovní hale v Lázních Kynžvart jsme instalovali náš ScoreBoard o velikosti 3 x 2 metrů. Právě proto, že halu využívá více sportovních sdružení, je náš univerzální ScoreBoard využívám pernamentně.
 
Kromě časomíry jsme halu vybavili kompletní audiotechnikou i úsporným osvětlením.

Humenné P6,4 SMD, venkovní

Reklamní obrazovka pro reklamní agenturu. Vzhledem k možnostem investora je rozměr reklamní LED obrazovky 3,024 x 2,3 m s rozlišením 470 x 360 pixelů. K obrazovce byl automaticky přidán i 2 roky online support zdarma.
 
Kabinety jsou klasické, plechové s nucenou ventilací. Je tedy potřeba pravidelná 1/2 roční kontrola filtrů, aby obrazovka pracovala v ideálním režimu chlazení. Tento model SMART má sníženou energetickou náročnost, takže oproti standardním obrazovkám má až 20% nižší spotřebu energie. 

Reklamní LED obrazovka na výtahu - Metropole Zličín

Dodali jsme obří velkoplošnou LED obrazovku na výtahovou šachtu ve food courtu Metropole Zličín v Praze. Zobrazovač má výbornou pozici v centrálním prostoru centra, proto je velice oblíben u inzerentů. Výška obrazovky je 8 m a poskytuje velmi jemný obraz. Výzvou byla instalace ve velmi tenkém provedení s osazením na existující výtahovou šachtu bez možnosti vrtání či sváření. Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu díky cloudovému rozhraní NODEPLY.

Na této reklamní obrazovce v Metropoli Zličín na Central plaza může běžet i Vaše reklama - pro více informací LEDinzerce.cz.

Rentalová obrazovka P3.91 outdoor oblouková

Velmi podařená dodávka venkovních rentalových kabinetů P3.91 a to o velikosti 18 m2. Výhodou tohoto modelu je možnost zakřivení, vytvoření oblouku o průměru 3 m.

Reklamní LED obrazovka v AUPARK Bratislava

Dodali jsme obří velkoplošnou LED obrazovku do největšího obchodního centra Aupark Bratislava na Slovensku. Zobrazovač má výbornou pozici v centrálním pasáži centra, proto je velice oblíben u inzerentů. Rozměr obrazovky je 11 x 4 m a poskytuje velmi jemný obraz. Obrazovka je zabudována do stěny, aby působila pro interiér nerušivým dojmem. Součástí je dohledová kamera. Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu.

LED obrazovky v Centru Černý Most, Praha

V návaznosti na zadání společnosti Unibail Rodamco jsme navrhli a zrealizovali digital signage v Centru Černý Most.

Osadili jsme 2 velkoplošné zobrazovače: jeden v pasáži a druhý přímo nad food courtem. Perimeter nad foodcourtem je atypický svými rozměry a tvary. Délka LED SMD perimetru je 50 m, výška téměř 0,8 m a obsahuje konvexní i konkávní zakřivení. 
 
Oba LED SMD zobrazovače eLite iVision jsme v rámci provozu objektu zabudovali během několika pracovních nocí do SDK stěny.
 
Na výsledek se můžete podívat živě přímo v Centrum Černý Most a nebo ve fotogalerii níže.
 
Samozřejmostí je vzdálená správa obsahu díky cloudovému rozhraní NODEPLY.
 
Na obou reklamních obrazovkách v Centrum Černý Most může běžet i Vaše reklama - pro více informací LEDinzerce.cz.

Velkoplošné LED scoreboardy na Městském stadionu ve Vítkovicích

Městský stadion ve Vítkovicích je vybaven čtyřmi novými LED scoreboardy eLite oVision, každý o velikosti bezmála 50 m². Unikátní software umožňuje neomezené informační i reklamní využití. Jako moderní LED výsledkové tabule zobrazují informace o probíhajících utkáních a sportovních kláních, samozřejmostí je přehrávání reklamních spotů, zobrazování aktuálních záběrů ze stadionu apod.

Multimediální scoreboard na Zimním stadionu v Klatovech

V roce 2016 jsme instalovali multimediální výsledkový servis na Zimním stadionu v Klatovech. Součástí je velkoplošný zobrazovač eLite Vision v rozměru 6 x 4,5 m. Řídící systém pro výsledkovou tabuli a správu multimédií je použit SCOREBOARD-SYSTEM.com - ten umožňuje ovládat celý zápas, hráčské karty a současně také spouštět reklamy jednou osobou časoměřiče.

Městská LED obrazovka v Bystřici nad Pernštejnem

Na nedostavěnou část požární zbrojnice v Bystřici nad Pernštejnem jsme instalovali velkoplošnou LED obrazovku o velikosti 4 x 2,5 m. Plocha byla využívána převážně pro bannerovou reklamu. Nový LED zobrazovač umožňuje efektivní využití plochy a flexibilní digitální odbavení reklamních a propagačních spotů. Díky předem daným rozměrům jsme museli vyrobit rozměrově nestandardní kabinety nové LED obrazovky. Tu město využívá jako komunikační kanál místního Turistického a informačního střediska a zároveň nabízí žádanou placenou reklamu soukromým investorům.

V rámci předchozí rekonstrukce náměstí byl prostor před LED obrazovkou upraven na malý amfiteátr, kde se konají nejrůznější kulturní a společenské akce. Náš systém umožňuje kromě zobrazení reklamního digitálního obsahu přijímat signál z video režie a zobrazovat např. reálný obraz z kamer.

LED obrazovka v Amfiteátru ZOO Plzeň

Lochotínský amfiteátr byl vybudován v letech 1951-61 na pozemcích bývalé Kodetovy zahrady a části Lochotínského parku. Oblíbené plzeňské letní kino bylo převážně spojováno s festivalem trampské a folkové písně Porta. V rámci rozsáhlé rekonstrukce a modernizace areálu jsme instalovali místo projekčního plátna velkoplošnou LED obrazovku o celkové ploše téměř 100 m².

KOMPLETNÍ LED TECHNOLOGIE Kings Casino Rozvadov

Naše společnost realizovala dodávku a montáž LED obrazovek a osvětlení pro pokerový televizní stůl, na kterém probíhají finálová klání všech velkých turnajů. Součástí zakázky bylo navržení, výroba a montáž speciálních konstrukcí nad a kolem finálového stolu.

Naše LED obrazovky eLite iVision jsou ve dvou prstencích usazené přímo nad hracím stolem, obrovská LED obrazovka se nachází přímo za pokerovými hráči a další LED obrazovky jsou nainstalovány z obou stran do tribun pro diváky. Všechny LED zobrazovače umožňují přehrávání reklamních spotů, vlastní grafiky, soupisek.

LED tunel ve vědeckém parku iQLANDIA Liberec

V Liberci bylo v březnu 2014 na ploše 10 tis. m2 otevřeno supermoderní vědecké centrum iQLANDIA, které obsáhlo 10 expozic a přes 350 exponátů.

Naše společnost se podílela na realizaci LED tunelu o průměru 3m a délce 5m, kterým návštěvníci vědeckého parku iQLANDIA Liberec procházejí do 3D Planetária. LED tunel je zevnitř pokryt tkaninou s 30 tis. LED diodami a díky speciálně navrženým animacím a řízení softwarem MADRIX vytváří dojem točícího se vesmíru, který umocňuje prosklená lávka ve středu LED tunelu.{preview}

V projektu byla použita flexibilní LED obrazovka Eurolite LSD-37.5 Mk.II a světelný řídící software Madrix.
Nabízíme komplexní řešení multimediálních a audiovizuálních projektů, LED zobrazovačů pro sport a reklamu, veřejné a venkovní LED osvětlení.
Prohlédněte si naší referenční tiskovinu.
HDT impex, s.r.o.
Botanická 3
362 63 Karlovy Vary - Dalovice
Česká republika


Po - Pá: 8:00-17:00
+420 353 222 267
info@HDT.cz


HDT SK, s.r.o.
Borekova 37
821 06 Bratislava
Slovensko


Po - Pá: 8:00-17:00
+421 245 640 387
info@HDTSK.sk